cum e cu gaurirea ramelor cu creionul?
e pe bune sau e putin SF aici?
am mai auzit asa ceva de la un veteran in apicultura, dar mi s-a parut ca face misto de mine
deci?
ichim costel scrie:paul scrie:Multumesc nene Janese ! Sambata ma duc dupa papura si ...ma impliiiic![]()
![]()
Te duci dupa primul inghet ca atunci poti taia papura
bee - fun & crazy scrie:cum e cu gaurirea ramelor cu creionul?
e pe bune sau e putin SF aici?
am mai auzit asa ceva de la un veteran in apicultura, dar mi s-a parut ca face misto de mine
deci?
soicagabriel scrie:amintesc ca sunt incepator,cine imi poate spune si mie pot deja sa pun folia deasupra ramelor si sa deschid fundul stupului (fund antivarooa)? zilele astea am vazut prognoza meteo si temp. ajunge in zona la mine min.1 grad - max 12 grade saptamana urmatoare ,dupa care urca max 18 grade,menzionez ca azi fac al 2 tratament cu varamit ,azi pun si diafragma ca acum am reusit sa le confectionez.
liviu1965 scrie:Unii deja au terminat impachetarile de iarna. Cu vremea asta.... acum e cum e... dupa 4-5 ore poate sa ninga.
Fa ce le faci si " incuie usa "
paul scrie:Acum are nevoie de ajutorul vostru (nostru ).Daca stii ,daca vrei ,daca te lasa ...inima ,...INVATA-L !!! De "profesori "gen "invata ", "trebuia sa stii ", "citeste "si acum mai nou "FA CE LE FACI "...are ...podul plin ...Respect ...FARA SUPARARE !!!
Înapoi la PAGINA APICULTORULUI INCEPATOR
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 9 vizitatori