Prima pagină APICULTURA GENERALA DISCUTII APICOLE DIVERSE

Discutii despre apicultura care nu sunt clasificate in nici o sectiune a forumului .
Reguli forum
Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Afla mai multe detalii : viewtopic.php?f=35&t=6168

Re: vesti de la procesatori

Mesajde panshe85 » 04 Oct 2011, 14:38

rog moderatorii sa mute postarile pe un topic nou daca este cazul
Crezi ca stii teorie si in stupina nu merge nimic.Crezi ca stii practica, stupii merg bine dar nu stii de ce.Daca imbini teoria cu practica,nu merge nimic si nici nu stii de ce. (nea' Gica)
panshe85

Mesajde Adi Hodis » 04 Oct 2011, 15:17

panshe85 scrie:rog moderatorii sa mute postarile pe un topic nou daca este cazul

Propunerea infiintarii unei asociatii a mai fost facuta si pe vechiul forum ... nu s-a concretizat nimic.
Nici o problema ... putem incerca din nou, poate se va realiza odata.

Topicul se gaseste aici viewtopic.php?f=60&t=755
Albinutele = viata ... importantele albinute ... ” daca albinele ar disparea, omenirea ar mai trai 4 ani. Albert Einstein ”.
http://adihodis.sunphoto.ro/
Adi Hodis

Mesajde Bee Happy » 04 Oct 2011, 20:49

Cristian IONITA scrie:http://www.hotnews.ro/stiri-esential-10314537-arges-miting-pensionarilor-fost-anulat-dupa-singura-persoana-prezentat-protest.htm

eu zic sa cautam alta natie ptr asociere .... la romani e imposibil asa ceva

Unde este optimismul, care il aratai in multe alte postari?
Sigur ca se poate! Au putut altii (romani), putem si noi!
Drumul spre succes, este tot timpul in constructie.
Bee Happy

Mesajde Cristian IONITA » 04 Oct 2011, 21:05

optimism ... optimism dar sa nu ne imbatam cu apa rece

serios .... si care sunt aia altii care s-au asociat ? iar resultatul este unul de succes? .... poate ACA
Mircea_63 - bosorog senil si isteric
lucky5strike - parvenit si profitor
Cristian IONITA

Mesajde stroe » 04 Oct 2011, 21:18

Asociatiile sunt usor de creat si greu de intretinut( idei diferite, munci diferite, castiguri diferite).
stroe

Mesajde MyBees » 04 Oct 2011, 22:01

Panshe85, esti omul meu :) In privinta optimismului si a ideii cu asociatia.

In privinta drepturilor celor "jecmaniti" de Petrom, si pentru care(o parte din ei) si le-au castigat in instanta(cu ajutorul Av. Stanescu, sigur stii) ce sa zic...
Cum iti suna ca o parte din banii aia sunt bani din impozitul platit(incluziv) de mine si de tine? Sa le plang de mila?
Cum iti suna sa primesti salarii compensatorii(cca 7500 euro) pentru ca esti concediat de Petrom dar sa nu somezi nici o ora ca esti preluat de Oltchim? Nu mai povestesc de bonusuri de genul "pentru muraturi", "pentru porc", pentru rahat... Uite cum imi creste tensiunea...
"Choose a job you love, and you will never have to work a day in your life"
---
my flickr | my facebook | my pinterest | my blog | my YM: MyBees_ro@yahoo.com | my Google+
MyBees

Mesajde panshe85 » 04 Oct 2011, 22:43

MyBees scrie:Panshe85, esti omul meu :) In privinta optimismului si a ideii cu asociatia.

In privinta drepturilor celor "jecmaniti" de Petrom, si pentru care(o parte din ei) si le-au castigat in instanta(cu ajutorul Av. Stanescu, sigur stii) ce sa zic...
Cum iti suna ca o parte din banii aia sunt bani din impozitul platit(incluziv) de mine si de tine? Sa le plang de mila?
Cum iti suna sa primesti salarii compensatorii(cca 7500 euro) pentru ca esti concediat de Petrom dar sa nu somezi nici o ora ca esti preluat de Oltchim? Nu mai povestesc de bonusuri de genul "pentru muraturi", "pentru porc", pentru rahat... Uite cum imi creste tensiunea...

ok,merci mult pt aprecieri ,azi mi s a nazarit ideea cu asociatia dupa ce am citit topicul , o sa incerc sa ma informez ''cu ce se mananca'' sau repet, cine stie mai multe sa spuna sa vina oricine cu cate cava, nu zic ca i usor de intretinut dar trebuie pusa la punct astfel incat sa fie toti stuparii multumiti, pt ca repet: o asociatie a noatra, a stuparilor producatori

cat despre petrom :)) nu neaga nimeni ca au avut salarii,prime si facilitati....insa nici industria petrolului nu i una dupa care se scot bani putini, nu trebuie sa ne gandim si sa ne cresca tensiunea ca aia aveau prime, prime care erau prevazute in contractul colectiv de munca, prime care NU sau dat, de ce a trebuit sa se castige ceva care le revenea de drept, in instanta, daca acestea s ar fi dat atunci cand trebuia si se respecta contractul banii aceea nu ar fi fost dati acum din buzunarul meu si al tau ;) sunt multe de spus si toate din punctul meu de vedere impotriva sistemului si a lasitatii poporului roman.....
oricum hai sa ne ocupam de albinele noastre pt ca petrolul nu le place , polueaza natura :lol:

PS: nu tin partea nimanui, eu doar imi fac meseria si doar ce e scris negru pe alb conteaza, no offense man :)
Crezi ca stii teorie si in stupina nu merge nimic.Crezi ca stii practica, stupii merg bine dar nu stii de ce.Daca imbini teoria cu practica,nu merge nimic si nici nu stii de ce. (nea' Gica)
panshe85

Anterior

Înapoi la DISCUTII APICOLE DIVERSE