Discutii despre legislatia apicola nationala si europeana , implementare norme UE . A fi un apicultor informat in acest domeniu , inseamna un atu in plus , pentru tine .
Reguli forum
Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Afla mai multe detalii : viewtopic.php?f=35&t=6168
uite ce am gasit pe net "sanse sunt, proiectul e ca si aprobat doar ca trebuie sa mai asteptati, pt ca nu sunt suficienti bani, dar cand se incheie celelalte masuri, banii ramasi acolo se varsa aici si se vor da la cei cu proiectul in asteptare, pentru ca la celelalte masuri sunt mult mai putine dosare si raman bani" Nu stiu ce sa zic, asteptam si vedem!
Dar pentru anii anteriori pentru cei care au mai fost in listele de asteptare se stie cam cate proiecte au mai fost aprobate in urma realocarii sumelor de la alte masuri ? Am 65 de puncte aici nu cred ca mai conteaza criteriile de departajare ci va conta sumele de bani ce vor fi relocate nu am niciun punctaj la criteriile de departajare si daca observati cam toti cei din teleorman au 0 pe linie la punctajele de departajare . Din ce imi aduc aminte cand am fost la elaborarea proiesctului mi s/a spus ca punctajele de la criteriile de departajare reprezinta celelalte animale din gospodarie ,terenuri cultivate , pomi si alte chestii de astea ce le declare la registrul agricol unde sunt declarati stupii , intr-un cuvat aveai acareturi prin gospodarie erai bun (noi astia cu 65 de puncte ) sa speram ca va fi bine . Plus de asta vreau pe aceasta cale sa spun pentru ce nu am primit 5 pct in plus la primul criteriu datorita faptului ca am fost inscris surpriza la ACA si nu la alta forma associativa alta decat asta care m-a tras la vale asta e merg si ma retrag ca nu e benefic deloc
Multi bazaie precum albina , dar se mira ca nu iese miere
ai dreptate colegu si eu tot pe mana aca am mers si am pierdut tot la 65 puncte si acu pe drepte nu mai are rost sa mai speram ma rugat doamna care mi-a facut proiectu sa ma inscriu intr-o coperativa sa am 20 puncte nu 15 si avantaje aca p... curios sunt pe cei care au luat albine din dragoste de ele sau bani cati apicultori oare o sa pierdem?
In natura nimic nu se pierde, nimic nu se castiga, totul se transforma”
nu pot spune ca nu imi pare rau si pun in balanta faptul ca m-a ajutau tare mult banii pe proiect pt centrifuga si nimic mai mult cutiile si tot ce tine de stupina mi le-am cumparat din banutiii mei noi noute insa un lucru il pot spune si asta ma face fericit , dragostea de apicultura va ramane vesnic si asta imi e de ajuns .
Multi bazaie precum albina , dar se mira ca nu iese miere
Am piedut cu brio !!!Am 65 de pct...Cine stie daca se mai fac proiecte si la anul? aCU' 2 ANI AM AVUT 0 PCT...ANUL TRECUT 65...Poate voi cistiga a 3-a oara !?Nu ma dau batut ..dar e pacat de banii pierduti ,de timp,de alergatura,de munca,etc....Ce criterii vor fi ?Stie cineva?
Buna ziua! M-am hotarat sa-mi intocmesc dosar pentru masura 141. Am intrat pe site http://www.madr.ro/ro/1-404.html si nimic. Rog colegii, daca se poate sa ma ajute cu niste sfaturi, respectiv etape/pasi de urmat pentru intocmirea dosarului.
buna ziua sunt fericitul posesor al masurii 141 aprobata anul acesta si sincer imi pare rau ca am facuto dar nu am sa va spun de ce . Acuma sa va spun ce probleme am si sa mi spuneti voi care sunteti in anul 2 sau 3 cum le rezolvati . 1 Cum faceti cu cu mierea mai exact cum obtineti factura . ca eu destept fiind am vandut mierea ( acu sa nu va inchipuiti ca multa) inainte sa imi aprobe proiectul ca de aveam nevoie de bani si nu am luat factura si acuma am de platit tva pt 900 kg miere deci cred undeva la 2400 deci nu e chiar placut . Ce mar interesa e cum tineti voi contabilitatea pe pfa ? 2 Cu o casa de marcat nu ar fi mai simplu ? Intreb deoarece cred ca cu o casa de marcat nu ar mai trebui contabil , cred .