Cica Ograda are o explicatie detaliata a acestui fenomen intr-una din lucrarile sale . Sincer, e prima data cand am intalnit termenul ...
paul scrie:Era amintit aluziv intr-un articol despre hraniri. In mare, ce-am inteles eu ... ca se intampla ceva nelalocul lui cand se ierneaza pe rame pline din leat in leat cu miere! Cica are loc acest fenomen ... a frigore !Ce stiti despre el ???
Cica Ograda are o explicatie detaliata a acestui fenomen intr-una din lucrarile sale . Sincer, e prima data cand am intalnit termenul ...
alexx scrie:Pe nimeni nu am auzit sa ierneze pe rame cu miere din leat in leat cel mai bine afara cu acele rame si tinute pentru primavara sau la stors
Mircea_63 scrie: Auzi principiu:
-Caldura intotdeauna trece de la corpul cald la corpul rece!
- Energia unui sistem este egala cu suma energiei partilor componente.
kamy scrie:Paule frate o fi facand nevasta cu tine asa da te rog nu face asa ceva albinelor,mai degraba in august da-le mai putin si des dar nu face prostia sa scoti ramele ai nevoie sa nu fie stresate ,ia gandeste-te ca-ti pleaca nevasta de acasa si-ti lasa mancare multa si buna inchisa in frigider pe care ti-o da peste o lunacand se intoarce!
In ramele de iernare ca finca se arata iarna sanatoasa e nevoie si de pastura coapta sigilata cu miere si capacita si nu cu polen din octombrie!
In momentul in care familia simte ca nu are suficienta mancare strange rau de tot cureaua si ciuciu corp gras la albina proaspat eclozata,parerea mea da tu nu te lasa influentat da-i nainte,ce numai eu sa fac prostii??!
Cu ochiul liberpaul scrie:2013 ... SE VAD FRUNZELE LA MORCOV ???
Înapoi la DISCUTII APICOLE DIVERSE
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 62 vizitatori