gica scrie:Catre sfarsitul lunii sa scoti draciile ale de la urdinis si sa pui gratie contra socatilor din cornier gaurit (tabla aia gaurita de aluminiu care se foloseste la amenajari interioare).
ves.lucian.zabrani scrie:aici vedeti inversarile de corpuri pe care le-am facur sambata trecuta !!! SAMBATA CU INTEPATURI MULTE !!!
jos este fundul detasabil , peste o magazie fara rame ( inca nu sunt imcheiate) , o magazie cu rame care a fost peste cuib pana sambata trecuta , cuibul , podisorul si capacul !!!
cuibul este la o inaltime de aprox. 70 , 80 cm !!!
ves.lucian.zabrani scrie:azi ma duc sa cumpar mavrirol !!! e cam tarziu dar pana acuma nu am avut bani !!! miercuri il pun in stupi !!! pe la noi este 28 !!! pe la voi cat este ???
ves.lucian.zabrani scrie:azi ma duc sa cumpar mavrirol !!! e cam tarziu dar pana acuma nu am avut bani !!! miercuri il pun in stupi !!! pe la noi este 28 !!! pe la voi cat este ???
m_p scrie:ves.lucian.zabrani scrie:azi ma duc sa cumpar mavrirol !!! e cam tarziu dar pana acuma nu am avut bani !!! miercuri il pun in stupi !!! pe la noi este 28 !!! pe la voi cat este ???
Nu inteleg nimic ... in zona apropiata (valea Muresului) au fost acum dimineata 3-4 grade , ieri maxima a fost de 14 grade ... Unde ai avut termometrul in casa langa foc ?
Înapoi la PAGINI PERSONALE ! CINE SUNT EU ?
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 27 vizitatori