Prima pagină OFF TOPIC CAFENEA - DISCUTII DESPRE ORICE

Aici poti pune tot felul de intrebari (altele decat cele legate de apicultura) . Poti discuta cu alti apicultori despre orice iti trece prin cap.
Reguli forum
Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Afla mai multe detalii : viewtopic.php?f=35&t=6168

Vanzare/Export miere

Mesajde Panait Mures » 11 Aug 2013, 17:28

Buna ziua!

Bine v-am gasit si sper sa nu deranjez cu topicul deschis in sectiunea de "relax" :) . As avea nevoie de informatii despre comercializarea si exportul de miere in cantitati mari. Ideea este ca am fost contactat de o cunostinta, care doreste sa afle detalii despre vanzarea si certificarea mieri in scopul de a o transporta si imbutelia in Italia in forma legala si conform legislatiei in viguare.
Daca ma poate ajuta cineva in acest scop va rog sa-mi scrieti pe adresa panaitmures@yahoo.com

Va doresc o zi buna!
Panait Mures

Re: Vanzare/Export miere

Mesajde Dragos2006 » 11 Aug 2013, 22:07

Sa ai macar 60000 euro in buzunar si restul e doar o formalitate.
Ajuta-l Doamne pe dusmanul meu !Da-i viata lunga sa asiste la succesul meu ...
Dragos2006

Re: Vanzare/Export miere

Mesajde echo » 15 Aug 2013, 09:12

Poate ca omul are 500.000 euro in buzunar, nu asta era intrebarea si nici treaba noastra cati bani are.... el acea "formalitate" dorea sa o stie si a pus o intrebare pertinenta.

Nu chiar totul se reduce la bani...

avem un raspuns concret ??
Un PET dispare in 800 de ani. Un nesimtit nu dispare niciodata, desi e biodegradabil !!!
echo

Înapoi la CAFENEA - DISCUTII DESPRE ORICE