PAUL...sunt comisarul SULEA. poţi face mişto, poţi să îmi spui direct IMBERB, poţi să-mi da lecţii de exprimare, logică, limba română, dar, te rog să mă crezi că tot ce am scris este real, iar mie îmi pare foarte rău. oi fi cum o fi, dar crede-mă că sunt destul de ancorat în realitate când scriu ce scriu.
PAUL...DE CE TE LEGI DE MINE ŞI ÎMI SPUI CĂ MI-AI ZIS TU NU ŞTIU CE? ŞI CĂ ŢI PLACE DE MINE AŞA ... LA MODUL IRONIC? EŞTI MAI INTERESANT? TE SIMŢI TU BINE? simţi că exprimându-te la modul "taţii şi bunicii" totul, are o anumită...importanţă, savoare?
ESTE PERFECT LEGAL ŞI ECHITABIL SĂ SE RESTITUIE OAMENILOR CE A FOST ŞI ESTE AL LOR. TOT. PĂMÂNT, PĂDURI, CASE...TOT...TOT. nu sunt afon în materie de istorie. nu sunt nici expert.
dar, tu ai înţeles greşti ce spun eu. PĂDURILE ASTEA...NU VOR STA MULT ÎN MÂNA OBŞTILOR. de ce? sau nu crezi? eu vreau să rămână pădurile şi să fie ale cui trebuie.
teoretic, dacă, un coproprietar dintr-o asemenea obşte moare, fără moştenitori...cota sa trece la ceilalţi. ÎN realitate, se întâmplă mereu aşa? este adevărat că nu se pot înstrăina cotele? da. Se întâmplă aşa? nu.
nu am poze să vezi ...nişte chestii. am crescut undeva unde, în fiecare vacanţă mă plimbam prin pădure şi era foarte frumos...acum mi-e scârbă să merg. înainte mergeam cu bicicleta, iar acum nu poţi merge pe picioare aşa de adânci sunt şleaurile. nu pot să privesc spre pădurea cu pricina...în loc de copaci falnici, văd goluri şi boscheţi, nişte nuiele dese.
iar cei care fac toate astea...înfloresc.
nu este nici o contradicţie în ceea ce am scris. este doar aparent aşa. citeşte cu atenţie. dacă e nevoie, explic, în privat.
de ce crezi că proprietarii privaţi nu încheie contracte de pază şi administrare? deşi este obligatoriu? care este interesul acestor persoane? ă...
nu de aici vine ceea ce am spus. constatările sunt vechi şi nu au apărut prima oară la TV.
http://romaniateiubesc.stirileprotv.ro/ ... tilor.htmlhttp://www.monitorulvn.ro/print.php?idn=108895şi citeşte şi PLANUL NAŢIONAL DE COMBATERE A TĂIERILOR ILEGALE.