ovidiu_78 scrie:scandurile alea ar trebui spintecate inca,ca se vede in poza ca numai o imbinare ai si aia la dimensiune mica,apoi vine o scandura cam de 20 cm...ar trebui sa o spinteci maca in doua,si lipit apoi,ca sa nu ti se curbeze...iar intre ele nu pune ziar,care se lipeste de scanduri,si chiar intre ele...niste nailon,pungi,si no problem apoi...
sanatate
namzeb scrie:Ovidiu incheierea se face prin intrepatrundere,aracet si negrese si nu se mai curbeaza.Ele urmeaza sa fie slefuite si apoi incheiate la coltar de 90 grade.Voi pune poze si pentru Delorin ca sa-si dea seama cam cum lucrez cu aceste scule.El ar putea usor sa-si procure asaceva fiind aproape de ucrainieni.Eu m-am bucurat la astfel de scule ca sint ieftine,rezistente si nu consuma multa energie.Cu respect
namzeb scrie:Ovidiu incheierea se face prin intrepatrundere,aracet si negrese si nu se mai curbeaza.Ele urmeaza sa fie slefuite si apoi incheiate la coltar de 90 grade.Voi pune poze si pentru Delorin ca sa-si dea seama cam cum lucrez cu aceste scule.El ar putea usor sa-si procure asaceva fiind aproape de ucrainieni.Eu m-am bucurat la astfel de scule ca sint ieftine,rezistente si nu consuma multa energie.Cu respect
delorin I scrie:Ne arati si noua o poza cum faci tu?:) Sau cum ar fi trebuit facute? Eu as fi multumit ca pentru inceput sa ajung la uneltele necesare cu care sa fac cat de cat niste cutii!
namzeb scrie:Aproape gata,terminat 1 mai am 7,printre cules la porumb si la vie.Un roi si-0a primit casuta,de vopsit la primavara ca nu-i timp si vine iarna.
Înapoi la PAGINI PERSONALE ! CINE SUNT EU ?
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 16 vizitatori