albis scrie:Eu mai am la etaj[ 1/2 ] rame cu miere si ma gindesc sa descapacesc acum. De la 1 aug am facut stimulari cu sirop mai am o sedinda doua.Oare vor trage mierea in cuib sau mai bine o extrag si le-o administrez.
albis scrie:Eu mai am la etaj[ 1/2 ] rame cu miere si ma gindesc sa descapacesc acum. De la 1 aug am facut stimulari cu sirop mai am o sedinda doua.Oare vor trage mierea in cuib sau mai bine o extrag si le-o administrez.
cristi arad scrie:voi raspunde la intrebarile potrivite a celor interesati.......
..... nu trebuie hranit cu sirop de zahar intrucat este tarziu si cauzeaza uzura albinelor de iernare ....
- se va proceda in acest caz din decembrie daca este cazul la hranirea cu turtite din miere si zahar;.....
cristi arad scrie:in orice caz stupul trebuie sa aiba 2 rame de miere de min 3 kg fiecare si coroanele pline; in cazul in care nu avem asa , nu trebuie hranit cu sirop de zahar intrucat este tarziu si cauzeaza uzura albinelor de iernare
jenica67 scrie:proapis13, eu nu sunt de acord cu parerea ca zaharul invertit acum uzeaza albina
jenica67 scrie:Ideia daca sunt atati de multi in apropiere, este sa dai la punga, sau la galeata de plastic de zmantana cu capacul gaurit, ca astea nu provoaca furtisag si poti sa dai si ziua.
ciptheman scrie:mierea rezultata din sirop invertit si care nu este capacita cristalizeaza iar cea din siropul neinvertit nu
ciptheman scrie:mierea rezultata din sirop invertit si care nu este capacita cristalizeaza iar cea din siropul neinvertit nu,deci ce facem,cum e m ai bine invertit s au nu?
Înapoi la DISCUTII APICOLE DIVERSE
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Google [Bot] şi 53 vizitatori