Prima pagină OFF TOPIC CAFENEA - DISCUTII DESPRE ORICE

Aici poti pune tot felul de intrebari (altele decat cele legate de apicultura) . Poti discuta cu alti apicultori despre orice iti trece prin cap.
Reguli forum
Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Afla mai multe detalii : viewtopic.php?f=35&t=6168

Re: 99% apicultura, 1% fotbal...

Mesajde popik50 » 01 Mai 2013, 23:17

3 - 0 pentru Bayern . Barcelona e umilita. Cred ca Bayern castiga UCL ;)
popik50

Mesajde ovidiu_78 » 01 Mai 2013, 23:42

Mai mult ca sigur bayern castiga,ar fi fost fain sa fi avut barca o replica de dat,dar inca odata se confirma ca barca fara messi e la pamant...
"Nadejdea mea este Tatal,scaparea mea este Fiul, Acoperamantul meu este Sfintul Duh,Treime Sfanta,Slava Tie"
ovidiu_78

Mesajde cristi_vidican » 10 Mai 2013, 23:11

În sfârșit un meci la care mă uit și câștigă cine vreau :lol:
Asta ca să ne mai luăm puțin gândul de la albine.
Tot ce voiti sa va faca voua oamenii, faceti-le şi voi la fel – Matei 7:12a
cristi_vidican

Mesajde BeesDream » 13 Mai 2013, 22:54

ovidiu_78 scrie:nici eu nu urmaresc fotbalul romanesc :lol: :lol: dar ma bucur pentru Steaua ca a trecut de Ajax
imi placea realul mai demult,am avut multi ani si tatuaj frumos color cu ei,dar dupa ce s-a nascut fetita mea,l-am scos....deh,copilaria :lol: :lol:

wow :shock: Cum ati scos tatuajul si sunt curios ce cicatrici v-au ramas ?! daca puteti va rog sa postati si o poza cu zona in care ati avut tatuajul. ms
my facebook | my YM: bees.dream@yahoo.com
BeesDream

Mesajde modigliani » 23 Mai 2013, 20:27

Io zic asa : un milion la suta impotriva fotbalului romanesc !

De ce ? Pentru ca s-a creat posibilitatea ca fotbalul romanesc sa fie ingropat ( la propriu ! Cu pomeni , d-alea de "trei saptamani" , etc ) de catre schizoizi analfabeti ca parnaiabilu' de Becali .......

Vedeti voi , fraieru' asta cacacios incult mi-ar putea fi mie ce-a mai "smechera" vedeta in topicurile in care ridiculizez si penibilizez INCULTUL DE SERVICIU ..... ! . Ei bine , a fi incult , pana la urma , nu-i chiar asa de grav , nu-i chiar un "cap de tara" . N-ai nene decat sa fi ****** .... Da' vezi-ti de imbecilitatea ta , acolo , si ascunde-te de critica multimii ( unde se va intelege ca io nu-s neaparat multimea .... Dar ca-s cateodata "vocea" acelei multimi care nu poa' sa se abtina in a penibiliza si-a amenda stupizenia . Ca si-acum , de exemplu ..... )

Problema-n sine nu Becalu' asta de kkt ..... Imbecilu' asta de pute-a cacareze . El , saracu' , doar pute ! Ce sa-i faci ? ca si daca-i dai cu "shprei" tot "aiaie" . Problema e alde aia de-l adulmeca si dau pe spate !
Pai cum e , mah , posibil ca dobitocu' asta , regele incultilor din Romania sa fie tolerat si ingaduit in tembelismu' lui atata vreme ?

Nu-s stelist . Dar iubesc ideea de competitie sportiva . Cum-necum Romania a avut candva un club de fotbal de renume european . Steaua !

1 - cum a putut fi posibil ca acest club sa fie achizitionat de "orangutanu' " asta schizoid ???
2 - cum de este posibil ca babuini ca el si ca Mitica Dragomir sa "taie si sa spanzure" in fotbalul de elita romanesc ???
3 - cum de nu iau foc camerele video ale reporterilor cand ii filmeaza p-astia ???
4 - cum de nu se vomita pe sine cei ce-au contribuit atatia ani la consolidarea imaginii unora ca rahatii astia ???
5 - cum de este posibil ca "fenomenul" fotbal sa le bage astora bani in buzunare cu acordul infailibil al prostimii ( cu buna stiinta n-am folosit ghilimele la termenul Prostime ) romane ?
6 - Ce c*cat dau toti tampitii pe spate cand fariseul asta emfatic se face ca se-nchina sau doneaza cca 200 de saci de ciment alora de le-a luat Dunarea Casele ???
7 - Cat de ***** indoctrinat sau lipsit de judecata sa poti fi incat sa aloci din scurtul timp al vietii tale ascultand imbecilitatile "vomate" de agariciu' asta si difuzate la Stiri ? Cata lipsa de respect la adresa propriei persoane poti avea ???
8 - Cumk si-n ce fel sa poti , ca cetatean roman sa-l accepti p-asta sa te reprezinte ca Europarlamentar ? Bai - care nici nu ti-ai pus problema asta si nu te-a deranjat - esti ****** ???
9 - batem continuu campii referitor la coruptie si lupta im[potriva acesteia ..... Cum de-a fost viermele asta in libertate pana-n 2013 ? Nu cumva datorita poporului asta de kkt care a tolerat si tolereaza ( "prestand oral ") la infinit ???
10- ..... La punctul 10 spun ca as putea veni cu inca o mie de asemenea intrebari . In gluma , in joaca , seara la o bere , pe-un forum ...... Prefer sa ma opresc spunand ca acel 1 % Fotbal din ceea ce-ar trebui sa presupuna titlul topicului este fix un "big fucking bullshit" pe care foarte putin il constientizeaza . Ca sa ma fac si mai bine inteles vin cu o intrebare :

Cand ati vazut ultima oara FOTBAL romanesc ??? In adevaratul sens al cuvantului .......

.................................................

p.s. 11 - Puscariabilu' la puscarie ! ..... In sfrasit !
modigliani

Mesajde lucky5strike » 27 Aug 2013, 23:02

Fantastica galeria poloneza!!!

CV, te uiti? :lol:
Pax vobiscum!
lucky5strike

Mesajde Mircea_63 » 27 Aug 2013, 23:24

Bine ca l-ai tras de atentie. :( Acuma sa vezi. Daca pierde Steaua, avem pe cine da vina. :lol:
Nimic din ce-i uman nu imi e strain. (S. Freud)
Abia am timp sa ma mir ca exist...(N.Stanescu)
Mircea_63

Mesajde cristi_vidican » 28 Aug 2013, 00:10

M-am uitat! :lol:
Mă bucur foarte mult.
Dar, mă aștept ca Steaua să aibă o atitudine care să mă țină mai relaxat când mă uit la meci.
Tot ce voiti sa va faca voua oamenii, faceti-le şi voi la fel – Matei 7:12a
cristi_vidican

Mesajde Mircea_63 » 28 Aug 2013, 00:22

cristi_vidican scrie:M-am uitat! :lol:
Mă bucur foarte mult.
Dar, mă aștept ca Steaua să aibă o atitudine care să mă țină mai relaxat când mă uit la meci.

Dupa meciul acela cu Middlesbrough, nu mai simt acea relaxare pana la fluierul final. Si totusi, asta o spune un nemicrobist.
Mircea_63

Mesajde IGNITE » 28 Aug 2013, 01:13

cristi_vidican scrie:M-am uitat! :lol:
Mă bucur foarte mult.

păi fără emoţii, care ar fi farmecul? ei la noi se gândesc când ne dau emoţii :). că altfel, ce scuză ar fi avut Latovlevici la ultimul gol? ăsta este de-al vostru. se gândeşte şi el la cei din Banat şi-şi zice...băi ca să nu adoarmă ăştia la tv. mă opresc din alergare şi îl las pe ăsta în faţa porţii cu mingea la picior... uite mircea îşi va aminti mult şi bine de celebrul meci despre care vorbeşte. da cine dracu nu-şi aminteşte (deşi nimeni nu vrea să-şi amintească)?. poţi să uiţi aşa ceva? :).

eu vreau să nu mă scoată din pepeni. cum s-a întâmplat de atâtea ori. emoţii ...de acord, dar atât. oricum, în seara asta ...m-au enervat. dai două goluri atât de repede şi după aia ...iei la fel de uşor două. dar, bine că nu sunt dinamovist. :D că m-aş culca seara cu câinii şi m-aş trezi dimineaţa cu puricii. :)
IGNITE

Mesajde Mircea_63 » 28 Aug 2013, 08:31

IGNITE scrie: bine că nu sunt dinamovist. :D că m-aş culca seara cu câinii şi m-aş trezi dimineaţa cu puricii. :)

Te pomenesti ca tu te culci seara cu stelele si dimineata te trezesti praf. :roll:
Mircea_63

Mesajde IGNITE » 30 Aug 2013, 01:13

bravo PANDURII TG. JIU! :)
BRAGA 0 -PANDURII TG. JIU 2.
IGNITE

Mesajde BeesDream » 30 Aug 2013, 01:16

IGNITE scrie:bravo PANDURII TG. JIU! :)
BRAGA 0 -PANDURII TG. JIU 2.

Sunt STELIST dar ma bucur enorm si pentru Pandurii :) am vazut meciul si ma uit si acum ca aud declaratii :D Bravo lor... E foarte bine pentru Romania :)
my facebook | my YM: bees.dream@yahoo.com
BeesDream

Mesajde IGNITE » 30 Aug 2013, 17:17

Mircea_63 scrie:
IGNITE scrie: bine că nu sunt dinamovist. :D că m-aş culca seara cu câinii şi m-aş trezi dimineaţa cu puricii. :)

Te pomenesti ca tu te culci seara cu stelele si dimineata te trezesti praf. :roll:

uneori...da, mă mai trezesc şi praf :) .
în orice caz, este o echipă cu rezultate mai bune decât cea la care am făcut referire.

https://www.youtube.com/watch?v=PDD9Zg6OMpE

DON'T GET MAD, GET EVEN - AEROSMITH

...
Tell you little secret
Make you want to jump and shout
When you talk to me in circles
Take your foot out of your mouth
It's hard enough to make it
When you're livin' on the street
And you hate to be a wise guy
When your feet are inconcrete
Sleeping with the dogs
And you wake up with the fleas

Honey, Don't Get Mad, Get Even
IGNITE

Mesajde Mircea_63 » 30 Aug 2013, 17:32

Aerosmith? Mah, esti pulbere...de stele.
Cainii tre` sa fie Yorki. ;)
Mircea_63

Mesajde IGNITE » 30 Aug 2013, 17:59

adică ... dintre cei mai nasoli.
IGNITE

AnteriorUrmătorul

Înapoi la CAFENEA - DISCUTII DESPRE ORICE