big scrie:si eu tot un incepator sunt , in postare am scris ' incepatorii' , cat despre propuneri nu am, vreau numai sa spun am obervat ca se da foarte mult cu parerea de persoane fara experienta ( parerea mea ) si se poate crea confuzie .
Cred ca informatiile de pe forum trebuie citite 'printre randuri' adica orice problema vei ridica nu vei gasi raspunsul bun pentru tine, fiecare va sustine ca asa cum face el este corect ( si probabil asa si este ) informatiile trebue analizate si adaptate la conditiile tele de lucru
Parerea me' ... parerea me' ...
Pai daca parerea ta-i ca Lucky5Strike (marlboro pentru cei puternici) teinegru (teiu' pentru cunoscatori) s.a. sunt persoane
fara experienta care creeaza confuzie
atunci pot sa-ti recomand fara nici cea mai mica urma de ironie ... sa renunti ! La ea, la parere ...
In legatura cu ... saradele, nu toti avem abilitati intelectuale pentru ... jocuri de societate. Unii mai luam si mot a mot (nu-i vorba de nici o pisica

) ceea ce scriu greii ! Si ei stiu asta ...
De acord cu adaptabilitatea informatiilor la situatia din teren ! Si daca unu' recomanda 40 de cm, altul 50 cm, altul spune ca nu conteaza , eu in teren care varianta s-o adopt ???