Prima pagină APICULTURA GENERALA PAGINA APICULTORULUI INCEPATOR

Aceasta sectiune este dedicata apicultorilor aflati la inceput de drum .Aici se pot adresa intrebari oricat de simple ...
Reguli forum
Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Afla mai multe detalii : viewtopic.php?f=35&t=6168

Re: cuibul pentru iernat

Mesajde cavaleriu » 04 Sep 2013, 21:57

sal.
tomy nu cred ca plasa de pe fund e cauza esecului tau .

eu am ernat 20 de roi numai cu folie sub capac si nu am pierdut decit unul si asta din cauza unui soarece deci vezi ca altai hiba la tine . :?:
cavaleriu

Mesajde nae » 04 Sep 2013, 22:39

Tomy 81, mai ai timp sa rasfoiesti forumul , sa citesti si sa intrebi despre clopot sau alt fel de iernare ; din ce spui d-ta n-ai inteles sistemul ''clopot '' - adica nu poti avea clopot cu 2 cm de subar tras .
Atentie si la sfaturi nu toate sunt corecte sau spuse corect .
( am recitit 1-2 pagini in urma si am ras copios : - l-am sfatuit pe colegul Mircea_63 sa mute stupii pt 3-4 saptamani sau [aici s-a produs gafa - mea ], daca nu-i muta, sa astepte luna dec si sa le schimbe atunci pozitia... ; colegul Sima n-a inteles + eu m-am auto persiflat si ... a ramas ASA = ca-n tren )
Nu toate sfaturile ''proaste ''sunt rele - nu-i forum de literatra + cu gramatica nu sunt ruda ...
nae

Mesajde alexx » 05 Sep 2013, 13:52

CORNEL V. scrie:Poti sa le lasi si asa,nu are nimic

Oare nu o sa afecteze cuibul spatiu si sus si jos la diafragma??defat daca ma gandesc ca multi nici macar u folosesc asa ceva...
alexx

Mesajde pin » 05 Sep 2013, 16:15

Poti sa te gandesti cat vrei. Eu nu folosesc diafragma si nu sunt singurul. Nici nu am infofolit stupii. Folie deasupra si atat.
pin

Mesajde alexx » 06 Sep 2013, 09:09

pin scrie:Poti sa te gandesti cat vrei. Eu nu folosesc diafragma si nu sunt singurul. Nici nu am infofolit stupii. Folie deasupra si atat.

Stiu ca multi nu folosesc nici eu nu am impachetat dar la roii mai mici am zis sa le pun o diafragma noaptea sunt totusi sub 12 grade
alexx

Anterior

Înapoi la PAGINA APICULTORULUI INCEPATOR