smady scrie:imi cer scuze ca am fost acid un pic in postarea de mai sus dar nu te poti prevala de toate subterfugiile legii ca sa poti face rau , albine e buna chiar foarte buna pentru unii dar mortala pentru alti oameni . Din cauza oamenilor care nu fac decat sa faca un gard mai inalt o sa apara proble ca si cu maidanezii . Albina trece gardu si inteapa vecinu , ala intra in soc si asta e o mare problema , chiar daca acea albina a plecat dintr-o stupina inconjurata de un gard de 3m inaltime , nu intereseaza pe nimeni .
bio scrie:..poti face ce vrei in curtea ta, dar nu deranja vecinii .
Cu totii stim ca o intepatura de albina este destul de dureroasa, dar mai ales un vecin care nu se ocupa cu apicultura.
Nu incercati chestii "smecheresti" de genul: ca i-ti da voie legea, ca ti-ai facut gard de n metrii.... ca daca o da in "smecherii" si vecinul cu tine nu mai ai nici muste in curte.
Am destule familii de albine si am grija sa nu am vecini suparati pe albinele mele.
ghitacusman scrie:e bine sa te intelegi cu vecinii .Eu ,pe cel din staga l-am facut si apicultor ,deja are stupi iar cel din dreapta urmeaza .
ghitacusman scrie:e bine sa te intelegi cu vecinii .Eu ,pe cel din staga l-am facut si apicultor ,deja are stupi iar cel din dreapta urmeaza .
IGNITE scrie:
PAUL...eşti ironic şi nasol. nu te supăra pe mine, dar eşti şi un om care are o oarecare vârstă, un om matur.
nu mă trag de şireturi cu nimeni, altceva am încercat să subliniez. poate nu mi-a ieşit mie sau poate nu te-ai prins tu. adică...dacă acel autor ar fi fost atât de onorat...înseamnă că măcar îi ştim tot numele, dacă tot vorbim. în plus, dacă era onorat un asemenea personaj...atunci, de ce să nu-l apelăm spunându-i direct "Vintilă", nu?
iar cu latura subiectivă şi cu ELEMENTUL MATERIAL AL INFRACŢIUNII, nu cu purul...cum dracu ai spus tu...te dai şmecher. ai auzit şi tu de combinaţia asta de cuvinte şi te dai în spectacol, tot aşa cum ai făcut-o prin referirea la Dongoroz. vrei, de fapt, să mi arăţi că eşti ... de acolo... stăpân pe domeniu sau eşti din domeniu. oricum, ai finalizat, prin a arăta că nu e chiar aşa, pentru că ai făcut o confuzie între elementele unei infracţiuni şi altceva, iar eu vorbeam despre altceva. unele elemente, ca să zic aşa, sunt comune. dar tu le-ai făcut varză. Dar, bineînţeles, tu îţi permiţi. doar tu le ştii pe toate.
haha ha ha...bau...babau., fâs. hai să-ţi spun un secret...toţi ăştia care se dau şmecheri că au auzit de Dongoroz, de obicei, sunt varză. Ia să-l iei tu la întrebări pe unul care se dă şmecher cu prietenul său Dongoroz...să vezi ce ştie. de aia, unii au trecut pe... TANOVICEANU. înţelegi? toţi fâsâiţii fac asta. Ambii au fost unii dintre cei mai mari penalişti ai lumii, dar, ştii, vremea trece...şi dacă ştii nişte nume, nu înseamnă nimic.
la tine chestia asta cu apelul la prietenii ăia "grei" (adică, ce dreacu tu nu faci referire la orişicine aşa...DE CE NU AI ALES MĂ ALT AUTOR? A? DE CE? PENTRU CĂ EŞTI PREOCUPAT SĂ PARI MARE ŞI TARE. DE AIA.) ...gen G.CĂLINESCU (sau alte nume, a căror invocare, este menită să ţi asigure credibilitate etc.)...pe care l-ai mai invocat într-un context miştocar...este recurentă. şi mie îmi spune ceva. înţelegi? texte...texte...crede-mă! vii dintr-un domeniu unde ...bla bla-ul încă îţi ţine.
vă salut pe toţi, dincolo de ...frecuşuri.
Înapoi la DISCUTII APICOLE DIVERSE
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: unincepator şi 74 vizitatori