Prima pagină OFF TOPIC ZONA VERDE - STRANGERI DE MANA , RECONCILIERI

Esti certat cu cineva de pe forum si doresti o reconciliere ? Aici este locul....in Zona Verde...
Reguli forum
Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Afla mai multe detalii : viewtopic.php?f=35&t=6168

Re: Cei care nu mai scriu

Mesajde nae » 06 Ian 2012, 22:01

Eu imi doresc sa participe toti BATRANII/vechii forumului ; poate cei tineri se "misca "pe net' mai intens/ repede dar urmele lasate de ''lamaie'' pe parbriz se vad .Incontestabil sunt printre noi tineri ''toba''de carte si este bine ,dar n-au avut timp sa experimenteze /confirme ...Test :-Ai (banuiesti) loca ,pe cine suni ?, pe Nae =30 postari ?, niciodata ; pe Gica/Pab/DD...SIGUR .
nae

Mesajde Galofornia » 07 Ian 2012, 00:06

nae scrie:Eu imi doresc sa participe toti BATRANII/vechii forumului ; poate cei tineri se "misca "pe net' mai intens/ repede dar urmele lasate de ''lamaie'' pe parbriz se vad .Incontestabil sunt printre noi tineri ''toba''de carte si este bine ,dar n-au avut timp sa experimenteze /confirme ...Test :-Ai (banuiesti) loca ,pe cine suni ?, pe Nae =30 postari ?, niciodata ; pe Gica/Pab/DD...SIGUR .

La Loca suni si pe nae, nu te mai uiti la postari :)) :lol: :lol: :lol: :lol:
Galofornia

Mesajde paul » 13 Sep 2013, 21:01

"Bai"... care, cum si ce mai stiti despre Modi ???
Ca am bagat de seama ca-i cam ... absent !!! Aveti idee, a plecat in delta sau altundeva in concediu unde nu are acces la internet ???
Eu sper ca-i BINE !!!
Pictore, da si tu un semn !
Caracterul fara inteligenta poate mult.Inteligenta fara caracter nu poate nimic !
paul

Mesajde teinegru64 » 13 Sep 2013, 21:11

Buna gulma .Vorbind serios ........a indepartat multi stupari.Cred ca aici era ultimul loc in care sa il cauti.
http://teinegru64.sunphoto.ro/Albine
teinegru64

Mesajde paul » 13 Sep 2013, 21:24

teinegru64 scrie:Buna gulma .Vorbind serios ........a indepartat multi stupari.Cred ca aici era ultimul loc in care sa il cauti.

Mitica ... fii antena !
Aici nu suntem la Battle ci la loc cu verdeata ! :idea: Pe un topic dedicat! :idea:
Personal sunt curios ce-i cu el. Mie imi lipsesc scrierile lui!
si-n alta ordine de idei ... nu-mi amintesc sa se fi luat de vreun stupar in zona tehnica a forumului !!! Aaah, daca pe unii i-a mancat ca pe Zambilica si apoi si-au luat-o, nu a fost decat vina lor !!!
Pe bune acum ...UNDE-I MODI ???
Caracterul fara inteligenta poate mult.Inteligenta fara caracter nu poate nimic !
paul

Mesajde teinegru64 » 13 Sep 2013, 21:53

Chiar asa ? Voi uitati de RADIO SANTZ ?Multe nu se spun pe forum dar in particular se discuta.Modi da culoare forumului doar in banca lui.Multi rateaza sa isi descreceteaca fata la vreo postare dea lui ...crezand ca iar sa luat de vreun apicultor....si vor cati o veche ....placa.
http://teinegru64.sunphoto.ro/Albine
teinegru64

Mesajde modigliani » 14 Sep 2013, 07:11

paul scrie:Pe bune acum ...UNDE-I MODI ???

Mersi prietene ! ;) Sunt in preajma . Nu mai am eu cum sa traiesc fara voi .....

Uite , sincer spun , "fo" trei zile am cam dat iama-n bere . Asa a fost sa fie ..... Ca omu' , deh . Probleme .....
Ori eu nu fac ca altii , sa scriu matol . V-am citit cu placere dar fara sa ma loghez . Nu mi-as fi riscat imaginea contului logandu-ma matol . Cine stie ce dracu' de tampenii as fi debitat p-aici .

But ...... back in bussines ! :D

.........................................

p.s. Inca odata , .... mersi prietene ! ;)
modigliani

Mesajde modigliani » 14 Sep 2013, 07:14

teinegru64 scrie:Multi rateaza sa isi descreceteaca fata la vreo postare dea lui ...crezand ca iar sa luat de vreun apicultor....si vor cati o veche ....placa.

Mitica , ..... uite , cand ai tu timp .... ne "traduci" si noua treaba de mai sus ?
Nu te grabi ..... Cand ai tu timp .
modigliani

Mesajde paul » 14 Sep 2013, 11:15

modigliani scrie:
Uite , sincer spun , "fo" trei zile am cam dat iama-n bere . Asa a fost sa fie ..... Ca omu' , deh . Probleme .....
Ori eu nu fac ca altii , sa scriu matol . V-am citit cu placere dar fara sa ma loghez . Nu mi-as fi riscat imaginea contului logandu-ma matol . Cine stie ce dracu' de tampenii as fi debitat p-aici .

But ...... back in bussines ! :D

"Bai", ma bucur ca esti bine si totodata imi pare rau ca zici ca ai probleme !!! Le rezolvi tu ca ... esti baiat mare! :)
Mai ... scrie-ne ! :lol:
paul

Mesajde gica.mosu » 14 Sep 2013, 20:24

Daca Modi e ...BINEEEE(sa traiesti ...barosane!!!!!)...Ce mai stiti de -JANESE-Nicule,asteptam sa reviiii ....cu bune si (rele)...EU personal iti simt lipsa !!!!
P.S-Ceva se intimpla anul acesta (forumistii vechi si noi parca dorm) sunt fff putine postari si lipsesc acele(clinciri)pareri pro-contra...DE CE OARE???
Sa ne multumin cu ce avem,sa ajutam si pe altii si sa ne rugam sa fim sanatosi!!!!
gica.mosu

Mesajde janese » 25 Oct 2013, 09:16

maaaa!!!gata am rezolvat cu logarea!!!...pretenii mei moderatorii, au facut ei o jmeharie(in sens pozitiv,bineinteles!) si acum sunt gata sa postez......dar ce sa postez???vreti niste ,,palme apicole" sa va dau??? :lol:
azi de exemplu a pus vindican ultimul film cu razuirea ramelor cu faguri...si acolo pe pagina aia mai este un film cu care imi bat capul de doi ani...teste,teste si iar teste!subiectul asta cu rame in sectiuni am putea sa-l abordam!...am mai putea ataca in iarna asta si tema cresterii matcilor dar fara clinciuri ca nu am timp.
http://www.youtube.com/watch?v=ATjkAx1OENU
janese

Mesajde Florin Dobre » 25 Oct 2013, 09:20

Nea janese, sunt fanul unei discutii despre cresterea cat mai simpla a matcilor .
Am cateva optiuni in capatana dar nu strica aprofundarea mai in concret.
Cum sa am 50 de matci imperecheate spre sfarsitul salcamului?
Adica la momentul in care voi face roii sa am 50 de matci gata de treaba.
Suntem pulbere de stele.
Florin Dobre

Mesajde janese » 25 Oct 2013, 09:30

1. sa nu fii calic si sa te induri sa te lipsesti de mierea care tzi-ar da-o stupul ala.
2. sa ai cinci kile de zahar.
3.sa ai timp...adecaaa..azi trebui sa faci ceva ..pai azi faci!
4. fata de metodele consacrate sa nu vii tu cu idei ,,de imbunatatire"
6. sa ai curaj.
7. sa pregatesti tu o cutie de trei rame dadaant1/1 jos si trei rame in cat de dadant 1/1.
sa mai faci o rama portbotci lata de cinshpe mm
8. sa vrei si sa ai curaj!

din toate astea cea mai importanta este pct 1 si pct 8!!!
mai vorbim!!!
carcotasii...sigur vor incepe cu ,,selectia"...dar iti zic eu ca ....dintr-un cal tiganesc pot iesi zece manji din care sapte, sigur sunt boieresti!!!
ia fi atent aici...
http://video-nature.magix.net/#Cage%20polonaise
janese

Mesajde Florin Dobre » 25 Oct 2013, 09:46

Consider ca indeplinesc cele 8 puncte.
Nu ma intereseaza selectia acum.
Stupina are 50 de familii.

Multumesc nea janese!
Suntem pulbere de stele.
Florin Dobre

Mesajde janese » 25 Oct 2013, 09:51

pune-te la punct cu metoda cresterii in cuiburi de celule..mai vorbim.
trimite-mi adresa sa iti trimit o cutiuta de imperechere din care sa faci 70 de exemplare!..in unu aprilie sa fie gata!
janese

Mesajde Florin Dobre » 25 Oct 2013, 10:04

Am trimis PM cu adresa.
Sa traiesti nea janese!
Suntem pulbere de stele.
Florin Dobre

AnteriorUrmătorul

Înapoi la ZONA VERDE - STRANGERI DE MANA , RECONCILIERI