Prima pagină OFF TOPIC CAFENEA - DISCUTII DESPRE ORICE

Aici poti pune tot felul de intrebari (altele decat cele legate de apicultura) . Poti discuta cu alti apicultori despre orice iti trece prin cap.
Reguli forum
Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Afla mai multe detalii : viewtopic.php?f=35&t=6168

Re: maidanezul - o problema de nerezolvat?

Mesajde Florin Dobre » 15 Sep 2013, 09:49

As pune controale pe toate asociatiile astea de iubitori infocati. Sunt atatia ani in care au functionat si au tocat banii comunitatii. Daca isi faceau treaba, problema se rezolva in mod natural de multa vreme. Dar ramaneau fara sursa lovelelor. I-as pedepsi cu munca silnica la strans rahatul cainilor din noile locatii. In fapt ar fi o binecuvantare pentru ei ca doar sunt iubitori infocati.
Suntem pulbere de stele.
Florin Dobre

Mesajde Florin Dobre » 15 Sep 2013, 10:03

Inca un argument... ;)

Suntem pulbere de stele.
Florin Dobre

Mesajde modigliani » 17 Sep 2013, 08:35

Cazul lui Ionut , copilul ucis de caini in parcul Tei tinde sa capete conotatii halucinante ! Daca ipoteza prezentata in link-ul de mai jos se dovedeste a fi adevarata consecintele vor fi absolut inimaginabile ! Pe langa vendeta declansata impotriva maidanezilor posesorii de caini de rase consacrat luptatoare vor avea multe de tras ...........

http://www.wowbiz.ro/primele-rezultate- ... 69447.html
modigliani

Mesajde Mircea_63 » 17 Sep 2013, 09:43

Si totusi: fratele lui Ionut spunea ca au fost 5 caini pe fratele lui.

Maine, poimaine vom afla ca maidanezii au alungat cainele de lupta, incercand sa protejeze copilul. :o Apoi fratele lui Ionut, daca se ocupa psihologii de el si incepe sa spuna, aflam ca bietii copii au dat cu pietre in gramada de caini sau s-au dus cu batul la ei. Mai apare si un martor din umbra care a vazut scena dar din diferite motive nu a indraznit sa intervina. Apoi aflam ca martorul nu era singur, ci isi plimba cainele- chiar pe ala agresiv- care eventual s-a luptat cu ceilalti caini, in incercarea de a salva copilul, dar "salvatorul" a tulit-o ca sa nu cada el vinovat. Apoi suspiciuni, ba ca el l-a ucis, ba ca ceilalti. Si incet incet devine unul din dosarele tip Kennedy sau Teroristii Revolutiei.

Problema ramane aceeasi: cainii fara stapan, nu au ce cauta pe strazi. Ba mai mult, exista rase de caini interzise in Romania -asa zisi caini de lupta- antrenati chiar in acest scop de diversi nebuni periculosi, ce vor sa puna in bilutele cainilor sangele pe care ei nu il au. O lege impotriva acestora este foarte dificila, deoarece da loc multor interpretari si greu poti dovedi ca un iubitor de caini are sau nu un caine de lupta crescut si antrenat in acest scop, sau de fapt e doar un iubitor de caini, pasnic, iar cainele este de paza si aparare si nu un agresiv.

Eram la iarba verde. Un tip era cu cainele, cainele simpatic, m-am apropiat si jucat cu el, l-am imbratisat, mangaiat. Intreb si eu ce rasa e ca n-am prea vazut urati d`astia.
-Pitbull, zice omul.
- Aha, astia sun aia de care se zice ca sunt rai?
:roll:
Agresivitatea lui este doar potentiala, latenta, dar daca omul nu i-o stimuleaza, e un caine ca oricare altul. Drept e insa ca are niste falci si o forta, incat daca totusi e vorba sa te muste, ai incurcat-o. De aceea sunt intradevar periculosi. In plus le sare mustarul repede.

Si ajungem din nou la teoria conspiratiei, aflam ca nimic nu e cum pare. Ba ca Ionut a fost ucis din motive politice, ca sa poata cineva arunca matza moarta in carca maidanezilor sau a politicienilor (Oprescu ar putea fi candidatul PDSR impotriva lui Antonescu), ba ca protestele pentru RM urmaresc manevre la bursa si cotatia actiunilor, sau manevre oculte din partea lui Soros care urmareste sa-l falimenteze pe cutare RMCG-ist.

Intradevar halucinant!
Nimic din ce-i uman nu imi e strain. (S. Freud)
Abia am timp sa ma mir ca exist...(N.Stanescu)
Mircea_63

Mesajde ignatov andrei » 17 Sep 2013, 10:29

Mircea, e ca in bancul cu "palaria verde"! ELIMINARE, nu prea eliminare, dar totusi... eliminare!
Ca-i sterilizam si dispar prin moarte naturala, sau ca-i ... cum vreti voi sa-i spuneti, tot la eliminare ajungem!
Sa-si bage-n gat ce vor respectabilii ONG-isti, dar trebuie scapat repede si simplu de cainii vagabonzi!
ignatov andrei

Mesajde State » 17 Sep 2013, 10:52

modigliani scrie:
Cainii nu urasc oamenii , nu le vor raul .
....................................................
De ce ne-ar bucura sa-i omoram cu lopata sau cu lapte-antigel ?

Uite deaia :

Chiar daca va trăi printre găini,o privighetoare nu va cotcodăci niciodată.
State

Mesajde Mircea_63 » 17 Sep 2013, 12:05

Femeia aia nu a fost atacata de caini. Au inconjurat-o cerand de mancare. N-a fost in pericol deloc, eventual doar poseta ei era in pericol.

Pentru cine nu cunoaste cainii, pare cu totul altceva. Desigur, femeia s-a speriat. In urma reactiei ei putea sa iasa si cu agresiuni provocate, dar repet: cainii nu au atacat-o cu scop de agesiune, ci ii cereau mancare, asa cum au fost invatati. Normal ca asa ceva nu e normal sa se intample pe strazile unui oras civilizat.

E inuman si anormal sa fie ucisi cu lopata sau otrava.

Nu inteleg de ce au cheltuit bani sa taie bilutele cainilor, cand era suficient sa sterilizeze doar catelele. Daca mergeau pe ideea sterilizarii. Iar in privinta adunarii "baietilor" de pe strazi, era suficienta o catea in calduri intr-o curte si veneau ei singuri daca nu le taiau bilutele. Mai ramaneau de adunat "fetele".
Mircea_63

Mesajde ignatov andrei » 17 Sep 2013, 12:15

In 2008, la campania electorala pentru "deputatie", intr-un cartier din Iasi, un tip cu gura mare cerea insistent "candidatului" sa-i scape de cainii maidanezi! "Candidatul" i-a spus acelui "recalcitrant" ca nu este problema unui parlamentar, ci a administratiei locale. Bineanteles ca s-a iscat o adevarata revolta din partea celui in cauza ("recalcitrantul"). A doua zi am chemat un echipaj pentru "colectarea" cainilor. Urmaream de la distanta actiunea. Cine credeti ca s-a opus actiunii?!? Ati ghicit! "Recalcitrantul" era cel care-i fugarea (la propriu) pe cei care efectuau operatiunea! Cand am aparut... va las pe voi sa va imaginati ce a urmat, mai ales din partea mea!
ignatov andrei

Mesajde lucky5strike » 17 Sep 2013, 12:46

Toti caini sa aiba cip. La cel gasit vagabond, proprietarul sa fie amendat si sa suporte si orice alte cheltuieli cu animalul.

Marinescu asta de care vorbiti e cumva dobitocul cu "fata de bideu" de aici?? - http://www.youtube.com/watch?v=zU1eNPEjL2w

E vai!
Pax vobiscum!
lucky5strike

Mesajde kamy » 17 Sep 2013, 14:18

modi fratioare,daca io vreu sa tin tantari si spun ca-s creatia Domnului sau de ce nu capuse,sa nu carecumva sa ziceti careva ca trebuie omorati(te) ca va dau la foru(mu)rile pentru protectia animalelor!
pe partea hailanta omului i-a fost dat sa stapaneasca peste toate animalele,in cazul in care sant o amenintare ori trimisi la loc cu verdeata ori pe dogs planet!sau vreti sa spuneti ca mor mai multi oameni in accidente decat mancate de caini si atunci ar trebui ,,eutanasiate,, si masinile,atunci chiar va invit sa va cautati la capat!
kamy

Mesajde andreiu » 17 Sep 2013, 16:50

Va salut domnilor! Precizez de la inceput ca sunt posespr de caine si de mic am crescut cu caine in curte.
Problema din pacate este destul de complexa si cred ca rezolvarea nu va fi foarte simpla. Toata lumea vorbeste doar in termenii ' eutanasiere' sterilizare' microcipare' constructii de adposturi moderne' ,etc.de parca am fi miliardarii lumii asteia si nu mai stim pe ce sa mai cheltuim banii 'fara numar'. Ce ne-ar impiedica, bunaoara, sa privim haitele de maidanezi din Bucuresti si toate orasele tarii ca pe un cadou oferit de Dumnezeu tarii asteia, o resursa marteriala gratuita, pe care nu ne ramane decat sa o valorificam. Cum ? Avem camera de comert romano-chineza, romano -vietnameza, romano-tailandeza? Daca nu, sa facem demersuri urgente sa le infiintam. Pana atunci infiintam cateva abatoare sau le folosim pe cele existente, unde se va face eutanasierea sub control sanitar veterinar, cu asomare, a cainilor maidanezi urmata de jupuire iar carnea carcasa pastrata la frigorifere pana va fi livrata la export in una din tarile enumerate mai sus. Pielea de caine este recunoscuta a fi dintre cele mai bune pentru marochinarie fina si instrumente muzicale de percutie si sunt sigur ca-si va gasi un bun debuseu, sau poate se vor gasi oameni de afaceri romani sa inceapa un astfel de bussines.
andreiu

Mesajde Mircea_63 » 17 Sep 2013, 17:04

Andreiu, cred ca ai gresit topicul. Asta trebuia postata aici Parerea mea.
Mircea_63

Mesajde modigliani » 17 Sep 2013, 18:14

State scrie:
modigliani scrie:
Cainii nu urasc oamenii , nu le vor raul .
....................................................
De ce ne-ar bucura sa-i omoram cu lopata sau cu lapte-antigel ?

Uite deaia :

Indiene , este unul dintre extrem de putinele cazuri in care nu "cadem pe schema" . Hai sa fiu mai concis :

Cainii aia terorizeaza pe sarmana femeie . Si nu doar pe aceasta . Repet la modul insistent , AU DEVENIT UN FENOMEN CRUNT !!! Ca atare sustin cu tarie eliminarea acestora de pe strazile oraselor Romaniei !!! Ei fac exact ceea ce stie un caine sa faca cel mai bine : sa protejeze teritoriul pe care-l considera ca fiind casa lor , acel teritoriu in care sunt hraniti , tolerati , etc . Evident , nu le baga nimeni in cap notiuni de minimum dresaj incat sa nu se ajunga la situatii de genul celei aduse de tine in clip . Sunt doar hraniti si semisalbatici !

Doar ca nu as agreea ideea de-a o face la modul barbar . Trebuiesc eliminati OBLIGATORIU SI IMEDIAT ! . Doar ca prin metode nedureroase pentru ambele specii .........
modigliani

Mesajde redoo » 17 Sep 2013, 18:28

Eu zic mai bine, cand mai demonstreaza iubitorii de animale, mers cuo duba plina cu maidanezi si luati la intrebari cei care iubesc maidanezii
...babo, mata esti iubitoare de caini?
....da!
...ia maidanezul asta acasa si sa nu dea dracu sa-l mai vad pe strada
si dat maidanez la tot iubitoru de caine comunitar pe PV si vizita saptamanala sa vedem daca cainele este bine intretinut
Life is BEE...utiful!!!
http://e-redoo.ro/
redoo

Mesajde andreiu » 17 Sep 2013, 19:14

Mircea_63 scrie:Andreiu, cred ca ai gresit topicul. Asta trebuia postata aici Parerea mea.

Am zis doar, n-am dat cu lopata. :)
andreiu

Mesajde Mircea_63 » 17 Sep 2013, 19:39

andreiu scrie: Am zis doar, n-am dat cu lopata. :)

Nici eu. :D

Stii vorba cantecului?

Da-le Doamne la tigani,
Fabrica de facut bani.
Da-le Doamne la romani,
Fabrica de belit caini...

De admirat spiritul tau antreprenorial. Industria e la pamant. Poate dezvoltam industria belirii de caini pentru export. Pot sa cer o lamurire?
Tu esti Andreiu, sau An Dre Yu? :lol:
N-o lua foarte personal Andreiule, dar e macabra ideea. Sper ca nu vorbeai serios.
Mircea_63

AnteriorUrmătorul

Înapoi la CAFENEA - DISCUTII DESPRE ORICE