Daca o sa fie asa vedem la primavara cine este apicultor
http://www.realitatea.net/avertisment-m ... 74110.html
cristi_vidican scrie:S-ar putea să fie ceva adevăr. În cazul meu, albinele au o populație cum n-am avut niciodată și rezervele au fost pe măsură. Polen din abundență în această toamnă, așa că ... să vină iarna!
Mircea_63 scrie:Jonny-it, am auzit candva o vorba: "rahat cu perje" . Nu imi era deloc clar cum vine asta. Acuma brusc inteleg si imi vine sa spun la fel. Imi vine sa prind un pariu cu tine. Eu indraznesc sa afirm ca va fi o iarna blanda, cu mici excese pe alocuri. O matca din partea ta, contra valoarea ei din partea mea daca pierd.
Eu indraznesc sa afirm ca va fi o iarna obisnuita si in nici un caz cea mai rece din ultimii 100 de ani. Nici macar din ultimii 50. Nu imi place sa pierd. Nah, cui ii place? dar mie imi displace profund! Stii pe ce ma bazez cand sper sa castig? Pe constatarea unor oameni de stiinta cum ca o maimuta e mai buna la previziuni financiare decat un analist financiar.Eu sunt maimuta in acest caz. Pe termen lung prognoza meteo este ca o previziune financiara.
Tinem ramasagul?
dogvet scrie:Nu poate sti nimeni cit de rece sau de calda va fi vremea,estimarile meteo pentru perioade maim mari de 30 zile sint subiective.Personal,ma rog ca Mircea 63 sa aibe dreptate!
dogvet scrie:Nu poate sti nimeni cit de rece sau de calda va fi vremea,estimarile meteo pentru perioade maim mari de 30 zile sint subiective.Personal,ma rog ca Mircea 63 sa aibe dreptate!
Mircea_63 scrie:Saru`-mana Doctore
Stiam eu ca tii cu mine! Acuma nu o da cotita ca te gandeai la albine, ca nu-i frumos.
Jonny-it, deci trimiti matca?
Mircea_63 scrie:Zgarcitule.
paul scrie:
Ce se intampla ???Iar lucreaza Gazpromu' pe stoc
![]()
![]()
Înapoi la CAFENEA - DISCUTII DESPRE ORICE
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 11 vizitatori