Cristian IONITA scrie:Banuiesc ca esti de acord cu mine ca in ziua de azi un copil nu trebuie lasat fara supraveghere si cu atat mai mult sa intre in spatii "dubioase".
Eu sunt de acord cu tine , insa problema e un pic mai complexa. Nu numai copiii sunt in pericol , ci si adultii. Zilnic sunt muscati de cainii maidanezi(si nu numai in capitala).
Daca un copil poate fi supravegheat , unui adult ce-i ceri ? Garda de corp ?
Si pana la urma n-ar trebui sa fim atat de speriati de niste animale cand suntem cu copiii pe strada. In alte tari nu se pune problema asta. De ce ?
Cu multi ani in urma a fost la televizor un reportaj cu oameni ce traiau laolalta cu cainii , in Ferentari. Toata lumea imprastia idei , ca nu e igienic , ca nu e normal , ca nu e plm. Acum am ajuns in situatia in care , cazul "Ferentari" e in tot Bucurestiul.
Nu mi se pare normal si firesc sa stau cu teama cand ies cu copilul pe strada.
Recunosc ca nu mai am nici cea mai mica mila fata de acesti maidanezi.
Mai mila mi-e de un vitel care e lovit un ciocanul in cap. Sau asta nu e animal ? De ce cainii sunt priviti cu alti ochi ?
Sa mai zic de mieii taiati pe marginea drumului cand se apropie Pastele ? Asistati la asemenea scene si pe urma mai vorbim.
In alte tari , cainii sunt crescuti pentru a fi mancati - Vietman de exemplu, China si altele. Cum ar fi porcii la noi.
Da-i in plm , sa-i injecteze si gata. Lipsa sau nu de ratiune , problema e grava si trebuie stopata cat mai urgent.