Prima pagină APICULTURA GENERALA PAGINI PERSONALE ! CINE SUNT EU ?

In aceasta rubrica iti poti prezenta stupina proprie , metode de lucru , tehnici personale si in general tot ce te reprezinta pe tine ca apicultor .
Reguli forum
Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Afla mai multe detalii : viewtopic.php?f=35&t=6168

Fotoklipa

Mesajde fotoklipa » 09 Oct 2011, 20:37

Indrazentul,"certaretul",motivatul,iubitorul,irelevantul,neexprimentatul,ori...de multe ori in conflict constructiv,poate cu ceva experiente,ori poate nu,prieten si deopotriva"inamic",raman acelasi si nu ma dezmint :lol: ce zice-ti?
fotoklipa

Re: Fotoklipa

Mesajde fotoklipa » 09 Oct 2011, 20:37

fotoklipa scrie:Indrazentul,"certaretul",motivatul,iubitorul,irelevantul,neexprimentatul,ori...de multe ori in conflict constructiv,poate cu ceva experiente,ori poate nu,prieten si deopotriva"inamic",raman acelasi si nu ma dezmint :lol: ce zice-ti?
fotoklipa

Mesajde Bee Happy » 09 Oct 2011, 21:11

Ce sa zicem???
Ti-a trebuit mult pana sa vi pe noul forum. ;)
Drumul spre succes, este tot timpul in constructie.
Bee Happy

Mesajde MyBees » 09 Oct 2011, 21:20

Bine ai venit inegalabilule!

fotoklipa scrie:
fotoklipa scrie:Indrazentul,"certaretul",motivatul,iubitorul,irelevantul,neexprimentatul,ori...de multe ori in conflict constructiv,poate cu ceva experiente,ori poate nu,prieten si deopotriva"inamic",raman acelasi si nu ma dezmint :lol: ce zice-ti?

Dar de ce te balbai? emotii? :)

PS. Nu ti-au intrat banii de pe adsense, ca inca nu te-am vazut in top 300 :lol:
"Choose a job you love, and you will never have to work a day in your life"
---
my flickr | my facebook | my pinterest | my blog | my YM: MyBees_ro@yahoo.com | my Google+
MyBees

Mesajde popageorgian » 09 Oct 2011, 21:27

hai sa te vedem...da totul pe fata! cu cine vrei sa te ,,certi,,?
http://popageorgian86.sunphoto.ro/

Un om cinstit este cea mai nobila lucrare a Lui Dumnezeu
popageorgian

Mesajde Mishu05 » 09 Oct 2011, 23:00

lasati-l usor ca spune tot..:)
deja e "mitraliera" pe celelalte topicuri...nu-i mai tace gura..aaa..tastatura..:)
bine ai venit !
Mishu05

Mesajde Cristian IONITA » 10 Oct 2011, 07:27

ce .... tare-n clanta e asta (acesta) .... daca vreau sa ma inteleg cu el sigur trebuie sa apelez la tanti Lili .... care tanti Lili .... pai mahalagioaica sefa de la mine din bloc .... aia de nu-i tace gura o secunda pe zi ... ca asta stie foarte bine .... in rest e luza totala
Mircea_63 - bosorog senil si isteric
lucky5strike - parvenit si profitor
Cristian IONITA

Mesajde ves.lucian.zabrani » 10 Oct 2011, 08:04

salut Fotoklipa !!! frumos nume ti-ai ales !!! daca tot te numesti FOTOklipa vreau sa vad multe poze de la tine !!! sau foto inseamna altceva ??? poate vine de la foton , etc. !!! fii sanatos cu toata familia ta !!!
Sa traim cu si in HRISTOS , singura noastra bucurie si nadejde neinselatoare !!!
Se poate trai fara sa ai albine !!! DAR CE ROST ARE ???
Nu-mi pare rau ca ma inteapa albina !!! Imi pare rau ca moare dupa ce ma inteapa !!!
ves.lucian.zabrani

Mesajde ves.lucian.zabrani » 10 Oct 2011, 08:53

te salut din nou !!! am vazut pozele si ce ai scris la diverse !!! impresionat pana acolo si inapoi !!! superb de-a dreptul !!! mi-a placut teribil !!!
Sa traim cu si in HRISTOS , singura noastra bucurie si nadejde neinselatoare !!!
Se poate trai fara sa ai albine !!! DAR CE ROST ARE ???
Nu-mi pare rau ca ma inteapa albina !!! Imi pare rau ca moare dupa ce ma inteapa !!!
ves.lucian.zabrani

Mesajde liviu1965 » 10 Oct 2011, 12:28

Bine te-am cunoscut.
Vorba lui Mishu05, ...... in forta, nu gluma.

Este o placere sa te citesc..... nu te opri....
liviu1965

Mesajde Adi Hodis » 10 Oct 2011, 13:49

fotoklipa scrie:Indrazentul...
,raman acelasi si nu ma dezmint :lol: ce zice-ti?

Indraznesc ... sa fiu de partea adevarului cand al ai ... cand si unde va fi cazul ( ex. topicul Mierea ) ... dar daca cauti galceava, de ex. afirmatia " ma Cristi ( Ionita ) tie iti trebuie sa ai stupina mai intai, nu doar 6 stupi " ... se intelege ...

In alta ordine de idei ... zic bun venit ... dar incearca sa nu provoci certuri.
Te salut.
Albinutele = viata ... importantele albinute ... ” daca albinele ar disparea, omenirea ar mai trai 4 ani. Albert Einstein ”.
http://adihodis.sunphoto.ro/
Adi Hodis

Mesajde liviu1965 » 10 Oct 2011, 14:26

Trag concluzia ca au fost ceva episoade nedorite in trecut, pe vechiul forum....

Ca o persoana care cresc doi copii plus o nevasta + 3 caini + .... am invatat ca daca vrei sa fie armonie trebuie sa existe respect. Acesta in ambele sensuri.

Lucrul pe care il doresc si dvs., ambele tabere.... Sau mai corect, fostele tabere. Acum suntem cu totii aici si ...... mai trebuie sa nastem si o asociatie.... si cartea lui nea Gica....

Orisice persoana veche sau nou venita ....... consider ca este un plus castigat al forumului.....

Parerea mea.
liviu1965

Mesajde gabi bee » 10 Oct 2011, 21:08

salut Fotoklipa ! daca esti asa cum te descrii , esti foarte tare si vreau sa te vad la treaba ! sa nu uiti pozele ! ;)
Masoara timpul cu faptele tale !
gabi bee

Mesajde Cristian IONITA » 10 Oct 2011, 21:49

liviu1965 scrie: ....
Ca o persoana care cresc doi copii plus o nevasta +....

bag seama ca matale il ai ca idol pe Columbeanu, stii tu ala de si-a luat nevasta de 18 ani sa-o creasca ....
Mircea_63 - bosorog senil si isteric
lucky5strike - parvenit si profitor
Cristian IONITA

Mesajde liviu1965 » 10 Oct 2011, 22:07

Of Cristi, daca era mai tanara ca mine, ca moni.... era o chestie.... Sunt un clasic roman care crede in institutia: FAMILIE
Asta e... , daca e sa o iau de la capat...tot la fel fac.

Si nu am terminat cu ceea ce am in grija.... 3 pisici + ( 4+1 = familie) pauni + .....papagali... iepuri...vecini...

Daca nu am ce creste....chiar am o problema.

Problema e ca nu am mai facut un concediu de 10 ani.......

Te salut, si vin sa-ti fur daciuta 1100.........
liviu1965

Mesajde fotoklipa » 21 Mar 2013, 02:45

Ce a fost, a fost,nici numai conteaza.De azi raspund doar la obiect,nimic mai mult,comentariile vor fi legate strict de apicultura.Sa-mi traiti cu totii.
fotoklipa

Următorul

Înapoi la PAGINI PERSONALE ! CINE SUNT EU ?