dickjapkaa scrie:buna seara! ma gandesc sa incep o afacere in apicultura, dar nush care ar fi costurile si castigurile... bunicul meu are vreo 20-30 stupi...
dickjapkaa scrie:poi de ce nu mi-ar da, daca imi fac un proiect cv? ma intereseaza dak e rentabil sau nu
topy scrie:daca vrei doar bani...cauta altceva. daca e pasiune atunci o sa vina si banii. apicultura e un mod de viata.
topy scrie:apicultura e un mod de viata.
Florin Dobre scrie:dickjapkaa scrie:poi de ce nu mi-ar da, daca imi fac un proiect cv? ma intereseaza dak e rentabil sau nu
E rentabil...sa faci proiect si sa iei banii. Cunosc destule cazuri.
Daca se merita sa te ocupi de albine?...e alta poveste.
Imi spunea cineva ca-ti trebuie musai neshte lucruri:
1. Bani.
2. Perseverenta
3. Incapatanare.
4. Nebunie.
As adauga eu ca trebuie sa simti si acea satisfactie/stare de bine cand esti intre stupi.
EN_ scrie:Pana se gaseste un coleg care sa detalieze si mai bine documentat,sa-ti raspunde eu:
1.Citeste cu atentie cele doua masuri de subventionare in apicultura
Spor la treaba!
dickjapkaa scrie:buna seara! ma gandesc sa incep o afacere in apicultura, dar nush care ar fi costurile si castigurile... bunicul meu are vreo 20-30 stupi, dar nu beneficiaza de nicio subventie... As vrea sa mai cumpar inca 20-30 stupi si sa-i inscriu, nush cum se procedeaza... Ideea e ca vreau sa beneficiez de subventii... imi poate spune cineva cam cati bani as primii pentru fiecare stup, sa stiu dak se merita investitia... fonduri europene se mai acorda?
alt stupar scrie:mahhhh.... d c dezamagiti omul si nu-i dati un raspuns concret... ca se merita![]()
auzi... cam cati bani poti face cu 60 de stupiPai... faci cati vrei, numai sa poti ! Dar...poti ?
Înapoi la INTRETINEREA ALBINELOR
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Google [Bot] şi 38 vizitatori