compresoare scrie:Buna ziua,
vreau sa cumpar si eu niste stupi, mi-a recomandat cineva stupi din poliuretan, am gasit in Tg Mures, dar eu sunt din Brasov si nu vreau sa merg degeaba pana acolo, are cineva asa ceva?
sau macar a vazut, sunt ok?
compresoare scrie:Buna ziua,
vreau sa cumpar si eu niste stupi, mi-a recomandat cineva stupi din poliuretan, am gasit in Tg Mures, dar eu sunt din Brasov si nu vreau sa merg degeaba pana acolo, are cineva asa ceva?
spykal scrie:compresoare scrie:Buna ziua,
Da!!! Eu am avut 4 achizitionati de la Faroger anul trecut si am mai luat inca 8 in primavara asta. Pot sa ma declar mai mult decat multumit!!! Mortalitate zero in aceasta iarna!!! Adevarul este ca sunt cam scumpi dar fac toti banii !!! Nu fac reclama acestui gen de stupi, este doar parerea si constatarea mea in iarna ce tocmai a trecut.
bartosl scrie:Stimate domn Avram ,daca as avea poze cu dumneata si daca le-as afisa pe saituri deocheate ce-ai zice?,ca sant puplice .Daca vrea cineva sa pastreze poate dar nu pe saituri profesionale cu insinuari de milogi ,cersetori,eu am vru sa ajut tineri(cu un pret mai mic asta era dorita mea ) daca reuseam.Nu sant facerit cum ma considara unii.Nu stiu ce autoritate ai ,dar am sa verific foarte atent prin legile in vigoare daca ai dreptate .dupa acceia o sa iau o hotarare devinitiva ,nu puteti sa va jucati cu blogarii cum vreti.Voi ma-ti amenintat ca aveti BUTOANE ,inpotriva mea,pe curand
Cu respect Bartos
10victol scrie:Admin Mircea tea rugat unchiul meu sa stegi pozele cu matrita ,o sa vin cu tota clasa mea ne iregistam si o sati cerem sa stergi pozele ,sper sa nu ne stergi si pe noi,tiar trebui 10 maini
Cu drag
Victorita
Florin Dobre scrie:Pfuai!!!
Ce ocazie am pierdut! Cand sa salvez schitele secrete...om ma faceam.![]()
Victorito, da-mi un like...asap, pls
semeniv scrie:
ma desteptule asa vorbesti pe forum ma spalate pe dinti te legi de colega noastra carpan c*r de unde esti din caracadalca asta da forum unde toti idiotii spun ce vreau
Înapoi la DISCUTII APICOLE DIVERSE
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Balian, unincepator şi 42 vizitatori