Prima pagină APICULTURA GENERALA DISCUTII APICOLE DIVERSE

Discutii despre apicultura care nu sunt clasificate in nici o sectiune a forumului .
Reguli forum
Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Afla mai multe detalii : viewtopic.php?f=35&t=6168

Re: Stupi din poliuretan

Mesajde jenica67 » 06 Apr 2013, 12:58

Sunt foarte ok, dar cred ca la inceput, mai bine investesti banii in albine, ca stupii de poliuretan sunt foarte scumpi, in comparatie cu cei de lemn.
jenica67

Mesajde ovidiu_78 » 06 Apr 2013, 13:49

compresoare scrie:Buna ziua,
vreau sa cumpar si eu niste stupi, mi-a recomandat cineva stupi din poliuretan, am gasit in Tg Mures, dar eu sunt din Brasov si nu vreau sa merg degeaba pana acolo, are cineva asa ceva?
sau macar a vazut, sunt ok?

Si eu am vrut sa iau odata din aia de la faroger,sau cum se cheama firma,am trimis mail cu cerere de pret,si am primit dupa cateva zile,era sa pic pe spate,scump tare
Eu acuma am primit unul ca premiu al bursei Gica Romanescu,dar nu stiu nimica inca de stupii de poliuretan,dar arata bine,frumos,solid...am sa pun pe pagina mea niste poze mai detaliate cu stupul,si normal ca il voi popula cu albine si vom vedea ce si cum,stii vorba,nu zi hop pana nu sari gardul :lol: :lol: deci vom vedea cum e si stupul din poliuretan ;)
"Nadejdea mea este Tatal,scaparea mea este Fiul, Acoperamantul meu este Sfintul Duh,Treime Sfanta,Slava Tie"
ovidiu_78

Mesajde ves.lucian.zabrani » 06 Apr 2013, 17:00

Cristi Baicu si-a cumparat un nucleu de imperechere pe 6 rame mari ( ca si ale mele ) , doar ca au doar doua compartimente !!! arata super !!! cam scump ce-i drept !!! ne spune el ce si cum se comporta !!! :P :P :P :P
Sa traim cu si in HRISTOS , singura noastra bucurie si nadejde neinselatoare !!!
Se poate trai fara sa ai albine !!! DAR CE ROST ARE ???
Nu-mi pare rau ca ma inteapa albina !!! Imi pare rau ca moare dupa ce ma inteapa !!!
ves.lucian.zabrani

Mesajde Dila Daniel » 06 Apr 2013, 21:31

despre poliuretan mai este aici
viewtopic.php?f=10&t=1847

despre vanzari,cine cum cat si de unde....la anunturi va rog.
http://anunturiapicole.stuparitul.com/
Nu sunt perfect dar sunt eu insumi...si sunt mandru de asta!
Cu stima D.D.
Dila Daniel

Mesajde spykal » 22 Apr 2013, 12:46

vreau sa cumpar si eu niste stupi, mi-a recomandat cineva stupi din poliuretan, am gasit in Tg Mures, dar eu sunt din Brasov si nu vreau sa merg degeaba pana acolo, are cineva asa ceva?

Da!!! Eu am avut 4 achizitionati de la Faroger anul trecut si am mai luat inca 8 in primavara asta. Pot sa ma declar mai mult decat multumit!!! Mortalitate zero in aceasta iarna!!! Adevarul este ca sunt cam scumpi dar fac toti banii !!! Nu fac reclama acestui gen de stupi, este doar parerea si constatarea mea in iarna ce tocmai a trecut.
NIMENI NU S-A NĂSCUT ÎNVĂȚAT !!!
spykal

Mesajde Baix » 22 Apr 2013, 18:23

Dupa cum spunea si nea Lucian, am cumparat nucleu, inca e nefolosit.
Baix

Mesajde bartosl » 19 Aug 2013, 00:18

spykal scrie:

Da!!! Eu am avut 4 achizitionati de la Faroger anul trecut si am mai luat inca 8 in primavara asta. Pot sa ma declar mai mult decat multumit!!! Mortalitate zero in aceasta iarna!!! Adevarul este ca sunt cam scumpi dar fac toti banii !!! Nu fac reclama acestui gen de stupi, este doar parerea si constatarea mea in iarna ce tocmai a trecut.
bartosl

Mesajde Tankard » 28 Sep 2013, 14:27

Saluatari,eu cred ca si stupii din polistiren extrudat sunt la feli de buni ca si cei de poliuretan,insa sunt mult mai eftini de confectionat.Era un topic cu stupi de polistiren extrudat ,dar nu stiu cum sa ajung dinou la el ca nu mai apare in lista si nici la search nu-l mai gasesc.
Respecte,
Tankard

Mesajde Mircea_63 » 28 Sep 2013, 14:33

Nimic din ce-i uman nu imi e strain. (S. Freud)
Abia am timp sa ma mir ca exist...(N.Stanescu)
Mircea_63

Mesajde mircea » 29 Sep 2013, 00:35

bartosl scrie:Stimate domn Avram ,daca as avea poze cu dumneata si daca le-as afisa pe saituri deocheate ce-ai zice?,ca sant puplice .Daca vrea cineva sa pastreze poate dar nu pe saituri profesionale cu insinuari de milogi ,cersetori,eu am vru sa ajut tineri(cu un pret mai mic asta era dorita mea ) daca reuseam.Nu sant facerit cum ma considara unii.Nu stiu ce autoritate ai ,dar am sa verific foarte atent prin legile in vigoare daca ai dreptate .dupa acceia o sa iau o hotarare devinitiva ,nu puteti sa va jucati cu blogarii cum vreti.Voi ma-ti amenintat ca aveti BUTOANE ,inpotriva mea,pe curand

Cu respect Bartos

1. Stuparitul nu este forum de anunturi.
2. Exista un regulament pe care trebuie sa-l respectati.
3. Amenintarile sunt penalizate drastic.
4. Moderatorii sunt cei care aplica regulamentul.
5. Pozele in interiorul forumului pot fi folosite de orice membru al forumului .
6. Orice plangere se face folosind optiunea RAPORTATI.
................................................
Aveti 30 de zile banare .
Nu am vazut niciodata o salbaticiune, tanguindu-se. O pasare, care moare inghetata pe o creanga, cade fara sa-si planga vreodata de mila !
www.stuparitul.com
Facebook Grup Stuparitul
mircea
Site Admin

Mesajde 10victol » 01 Oct 2013, 04:31

Admin Mircea tea rugat unchiul meu sa stegi pozele cu matrita ,o sa vin cu tota clasa mea ne iregistam si o sati cerem sa stergi pozele ,sper sa nu ne stergi si pe noi,tiar trebui 10 maini
Cu drag
Victorita
10victol

Mesajde mircea » 01 Oct 2013, 11:24

10victol scrie:Admin Mircea tea rugat unchiul meu sa stegi pozele cu matrita ,o sa vin cu tota clasa mea ne iregistam si o sati cerem sa stergi pozele ,sper sa nu ne stergi si pe noi,tiar trebui 10 maini
Cu drag
Victorita

Draga Victorita
Laudabila intentia ta de ati ajuta unchiul.
Voi sterge cele doua poze. Cu o conditie : acorda mai multa atentie scolii si pregatirii tale.
Asa o sa ai mai putin timp de mess si facebook.

D-le Bartosi
Esenta unui forum este de a impartasi experiente si opinii.
Cine da mult, primeste si mai mult.
Dar ce spun eu ?...Dumneata esti un om cu ghiocei la tampla si sigur stii asta.
Pe forum ...ca in viata.

Am sters cele doua poze, care nu spun nimic (dumneata sustii ca sunt un mare secret de fabricatie).
Desi nu te-a rugat nimeni sa le incarci pe forum.
Pentru a te feri pe viitor sa mai cazi in "pacat" , banarea de o luna se transforma in banare definitiva.

Multa sanatate !
Nu am vazut niciodata o salbaticiune, tanguindu-se. O pasare, care moare inghetata pe o creanga, cade fara sa-si planga vreodata de mila !
www.stuparitul.com
Facebook Grup Stuparitul
mircea
Site Admin

Mesajde TDI » 01 Oct 2013, 11:45

Deranjant. Nu am mai ras demult asa de bine. Mai rau e ca nu am putut sa rad prea mult...
TDI

Mesajde Florin Dobre » 01 Oct 2013, 12:00

Pfuai!!!
Ce ocazie am pierdut! Cand sa salvez schitele secrete...om ma faceam. :?
Victorito, da-mi un like...asap, pls :D
Suntem pulbere de stele.
Florin Dobre

Mesajde semeniv » 01 Oct 2013, 12:22

Florin Dobre scrie:Pfuai!!!
Ce ocazie am pierdut! Cand sa salvez schitele secrete...om ma faceam. :?
Victorito, da-mi un like...asap, pls :D

ma desteptule asa vorbesti pe forum ma spalate pe dinti te legi de colega noastra carpan c*r de unde esti din caracadalca asta da forum unde toti idiotii spun ce vreau
semeniv

Mesajde alt stupar » 01 Oct 2013, 12:40

semeniv scrie:
ma desteptule asa vorbesti pe forum ma spalate pe dinti te legi de colega noastra carpan c*r de unde esti din caracadalca asta da forum unde toti idiotii spun ce vreau

ete ca nah... are prieteni si colegi :lol:
si tu... tot de la "arte si meserii" sectia fara frecventza ?

nene Bartos... ai si matele grija la anturajul fetii, ca-s vremuri grele in lumea asta si e plin de vagabonti !
lada plina de albine, dalta si afumatorul
in rest... Dumnezeu cu mila !
alt stupar

Următorul

Înapoi la DISCUTII APICOLE DIVERSE