Aveam clienti (pe vremea "raposatului") care cumparau cate 30-50kg miere de la mine. Intr-un an a venit la mine un client (era taximetrist) si a cumparat 5 borcane de 5 litri (din alea ondulate, de la compotul de piersici) de miere de tei, de spuneai ca e salcam, asa era de frumoasa! Dupa 2 luni, vine la mine si spune ca i s-a acrit mierea! Ma duc la om acasa sa vad ce s-a intamplat. Omul isi luase mobila de bucatarie cu corpuri supendate (abia aparuse). Un corp l-a montat deasupra aragazului. Cand am vazut borcanul din corp, m-am crucit! Era plin cu firmituri de paine, iar daca miroseai, aflai ce gatise gospodina in ultima luna! L-am intrebat unde sunt celelalte borcane si m-a condus la camara, unde cele 4 borcane erau pline cu miere cristalizata de spuneai ca-i untura! Bineinteles ca au urmat scuzele din partea clientului, dar n-a mai venit sa cumpere! Cativa din clienti au fost si ei lipsa la apel! Avusese grija taximetristul sa deschida "podul cu porumbei"! I-a preluat asociatul meu, care-mi vindea mierea. Cand au aflat "clientii tradatori" ca au consumat tot miere de la mine au ras, au glumit si treaba a fost buna!
Daca nu era asociatul...