Ca sa te pedepsesc trimite-mi si mie(te rog, nu degeaba
Spor!
Mircea_63 scrie:Poate e amator de...incalziri.
alt stupar scrie:Iar dumneata, Mircea 63... cu asta poti sa-ti iei adios de la statutul de "incepator".![]()
Next level !
MyBees scrie:In cazul de care zici, mai degraba as spala capaceala intr-o apa calduta, si siropului respectiv i-as trage o pasteurizare, dupa care l-as administra in hranitor.
alt stupar scrie:
Iar dumneata, Mircea 63... cu asta poti sa-ti iei adios de la statutul de "incepator".![]()
Next level !
MyBees scrie:MyBees scrie:In cazul de care zici, mai degraba as spala capaceala intr-o apa calduta, si siropului respectiv i-as trage o pasteurizare, dupa care l-as administra in hranitor.
Nu am considerat necesar sa specific ca pasteurizarea presupune incalzirea urmata de o racire a mierii.
Am presupus easemenea ca stim cu totii de ce vom gasi si la vara(sau verile urmatoare) poliflora de anul asta, pe rafturile magazinelor, inca lichida.
alt stupar scrie:My Bees... tu esti din categoria celor "cu berea"...
paul scrie:LE ... acum daca tot ai ajuns la ... next level, poate-mi trimiti si mie vreo "servita"pe MP atunci cand ne mai da extemporal don profesor ! Macar sa trec clasa si eu ...
alt stupar scrie:Paul... nici macar sa nu te gandesti la... soptite![]()
si daca tot o ceri, uite una cu dedicatie pentru tine:
alt stupar scrie:paul scrie:LE ... acum daca tot ai ajuns la ... next level, poate-mi trimiti si mie vreo "servita"pe MP atunci cand ne mai da extemporal don profesor ! Macar sa trec clasa si eu ...
Paul... nici macar sa nu te gandesti la... soptite![]()
alt stupar scrie:Paul... nici macar sa nu te gandesti la... soptite![]()
Înapoi la PAGINA APICULTORULUI INCEPATOR
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 12 vizitatori