Florin Dobre scrie:Citeste pagina personala a lui jonny_it. N-ai cum sa nu te lamuresti...sunt foto, fime, detalii.
http://forum.stuparitul.com/viewtopic.php?f=15&t=698
ignatov andrei scrie:Mai fratilor, prea voiti ca aceasta albina sa "priceapa"... tehnologiile voastre! S-ar putea sa fie prea tarziu, cind ve-ti intelege... ca "proasta de albina n-a priceput"!!!
SummerCat scrie:ignatov andrei scrie:Mai fratilor, prea voiti ca aceasta albina sa "priceapa"... tehnologiile voastre! S-ar putea sa fie prea tarziu, cind ve-ti intelege... ca "proasta de albina n-a priceput"!!!
Mai prietene, e pagina incepatorilor, ce ne vrei savanti din nascare ?
Intrebam, citim si invatam. Ori matale te-ai clonat direct din Hristea?
proapis13 scrie:cristi arad scrie:..... cat despre stupii ME intreaba stuparii din zona ca ma cunosc, asa ca nu trebuie sa-i punem pe picioare ca eu cam vand albina aici la mine in zona si numai din stupii ME in asa fel pregatiti
Vorbeam despre stupul ala nu despre ceilalti pe care oricum nu vrei sa-i arati
Te-or cunoaste colegii de la tine de acolo nu contest cind doresti sa te cunoasca o tara intreaga
Inca nu am vazut nimic la pagini personale,o foto macar si o mica prezentare - eu unul nu cred pina nu vad![]()
Glumeam bineinteles![]()
salve
ignatov andrei scrie:Eu m-am clonat din ceva mai bun, dar nu asta conteaza! Am o varsta, tu...?!? Am o locatie, tu... ?!?
Ce conteaza este faptul ca, daca esti la inceput, nu lada cu care lucrezi si "tehnologiile aplicate" conteaza! Conteaza ca TU, aspirantul, sa inveti APICULTURA, nu LADACULTURA! Cand tu, incepatorul, vei ajunge sa intelegi "limbajul" acestor "muste", atunci iti vei alege si tipul de lazi si vei stabili si cuantumul investitiei! Altfel, se ramane la stadiul de "vesnic incepator", pierzandu-se termenul de "aspirant"!
TDI scrie:E foarte greu sa substitui comparativ cu natura una din resursele de mai sus.
Înapoi la PAGINA APICULTORULUI INCEPATOR
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 12 vizitatori