Acasa cand ajung , te pomenesc decate ori mananc din ei.
I.G.-le spuneam multor prieteni,chiar azi am vorbit cu cineva de pe forum ca s-ar putea sa vii la craiova,ca nu esti ranchiunos spre deosebire de altii,IUNICU poate sa confirme!
MIHAI BALS scrie:Ioan Guist scrie:Stai ma Mihai linistit, ca eu trec prin Bals daca vin.La intoarcere iau oaia si micii.Te rezova nenea Guist .
Acasa cand ajung , te pomenesc decate ori mananc din ei.[/quot
I.G.-le spuneam multor prieteni,chiar azi am vorbit cu cineva de pe forum ca s-ar putea sa vii la craiova,ca nu esti ranchiunos spre deosebire de altii,IUNICU poate sa confirme!Ioan Guist scrie:Stai ma Mihai linistit, ca eu trec prin Bals daca vin.La intoarcere iau oaia si micii.Te rezova nenea Guist .
Acasa cand ajung , te pomenesc decate ori mananc din ei.
Ioan Guist scrie:Ce nu intelegi!!![]()
La intors iau marfa.Sa-mi ramana mie.Ca tu crezi ca daca ajung cu ea la Craiova mai ramane ceva?
CATALIN scrie:o sa adaug o lista cu cei care si-au confirmat prezenta pana la momentul acesta si as dori daca se poate daca din greseala am inteles eu ca ar veni cineva si nu este posibil sa ma corectati....
FLORIN DOBRE
IONUT VLV
VIO-TRUTZA
CORNEL-V
FANELLA
PETERNEAMT
A-COSTI
GHITAGUSMAN
DOGVET
NAE
DORINDAFI????
YRINEL-CLAU
SORIN MOB
BADEA ALIN
SORIN-HOREZU
ACTIV
MIHAI BALS
LUCKY-STRIKE
PESCARU
DD
CATALIN
......
CORNEL V. scrie:Cataline,dar pe Janese de ce nu-l trecusi,ca poate vine pe la Calafat si trage o fuga si la Craiova
Ce zici , nea Eugene?
Valtere,hai bre si matale
Înapoi la INTALNIRI APICULTORI - CALATORII
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 3 vizitatori