Prima pagină APICULTURA GENERALA PAGINI PERSONALE ! CINE SUNT EU ?

In aceasta rubrica iti poti prezenta stupina proprie , metode de lucru , tehnici personale si in general tot ce te reprezinta pe tine ca apicultor .
Reguli forum
Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Afla mai multe detalii : viewtopic.php?f=35&t=6168

Salut!

Mesajde Rise » 08 Oct 2013, 09:19

Numele meu este Nechifor Sorin,am 25 de ani,din Cioranca,Comuna Movila-Banului,Judetul Buzau.
Am spus sa ma prezint inainte de toate!
Inca nu am stupi...dar sunt la inceput de drum,am mai avut 3 familii acum cativa ani,dar a trebuit sa renunt la ele,deoarece am fost nevoit sa plec in strainatate.
Acum...sunt mult mai hotarat s-o iau iarasi de la inceput si cu mai multa ambitie(pe atunci eram mai mic,si nu stiam "cu ce se mananca" stuparitul).
Rise

Re: Salut!

Mesajde nelutzu-api-cool » 08 Oct 2013, 11:56

Salutare, Sorin, si bine ai venit pe forum.. :D Mult succes iti doresc in continuare, si sa auzim numai de mari realizari.. 8-)
Vreau ca tot omul să priceapă
Această diferenţă mare:
Albina moare când înţeapă
Iar el, de nu înţeapă, moare!

http://nelutuapicool.sunphoto.ro
nelutzu-api-cool

Mesajde doru c. » 08 Oct 2013, 12:07

Salut !!
Bine ai venit pintre noi!Sa dea DOMNU' sa-ti indeplinesti dotintele!
SPOR!!!!
SALUTARE NATIUNE!!!
doru c.

Mesajde nicu has » 08 Oct 2013, 20:46

bun venit pe forum
acum daca esti hotarat sa reincepi cu albinutele ai tot timpul pana la primavara sa citesiti si sa iti achizitionezi materialele care iti trebuie bafta si asteptam in primavara si ceva poze cu stupina ;)
nicu has

Înapoi la PAGINI PERSONALE ! CINE SUNT EU ?