.E un stup SUPERB,chiar daca mi-a umflat moaca![]()
![]()
Spune-i asta lui AltStupar sau lui Adi Hodis...ei sunt convinsi ca MER e cea mai tare chestie...si eu si Activ suntem convinsi ca MER e bun numai daca seamana cu al rusului Vladimir Komich, adica lada de 30/30cm interior si inaltime cat de 10,8cm...altfel mosteneste meteahna lungimii ramei ca la Dadant.
Scuze ca poate sunt OFF topic dar unele lucruri e bine sa fie citite de 20 de ori pana se sedimenteaza putin si poate mai incearca lumea sa testeze si alte lucruri, nu numai sa mearga pe ce au facut strabunii in ultima suta de ani ca se vede treaba ca strabunii au luat-o ""maximus"" prin porumb (vezi modificarea nenaturala a celulei ) ""capodopera"" a lui Baudoux.
Apropos.. Dee Lusby cica e veteran de razboi, a fost in Vietnam si femeia stie o gramada de chestii ...am avut rabdarea sa ascult un interviu cu ea...se pare ca e o chestie voita ca guvernele lumii sa controleze albina prin chimizarea ei (tratamente) si a culturilor, daca ai controlul mancarii atunci ai controlul populatiilor.
Si asta se leaga fix de miile de E-uri pe care le mancam de fiecare data cand punem in gura paine, carne legume fructe sau altele si mai departe au legatura cu AGLOMERATIA de la ONCOLOGIE, si cu lipsa medicamentelor pt CANCEROSI, si, si, si....
http://www.youtube.com/watch?v=mklNV23ez6g
In alta ordine de idei Layensul imi place si mie atat de mult incat o sa incerc sa populez niste layens cu rama inalta de 41,5 cm interior pe inaltime cu 27cm latime interior rama si voi incerca pe el fagurele natural
Mitica e un veteran care vorbeste prea putin, stie multe si cand vrea sa vorbeasca mai primeste si cate o banare...asa ca...despre ce vorbim!
Respectele mele Teiule !!!