ionutzdrobis scrie:Nu demonstram aici cunostintele de limbi straine
Stai linistit ca pe aici nu prea se demonstreaza nici cunostinte de limba romana.
ionutzdrobis scrie:Nu demonstram aici cunostintele de limbi straine
ionutzdrobis scrie:as fi scapat de ea daca nu avea o "silueta" frumoasa,dar daca era trantoritza nu ar fi trebui sa se dezvolte larve de trantor?
La mine sunt cel mult ou culcat...nu ajung larve.
O sa desfiintez si ajut pe altele.
ionutzdrobis scrie:botca de salvare e buna atunci cand nu ai alte mijloace prin care sa obtii o matca si nu poti face un"sacrificiu"...in teorie nimeni nu le vrea,in practica uneori folosim aceasta metoda ca si un compromis.
Nu e nevoie de cunostinte de limba germana pentru a intelege ca am vrut sa ajut initiatorul acestui topic cu un mic sfat (in nici un caz nu am sfatuit pe nimeni sa foloseasca botcile de salvare).
Fiecare apicultor are propriile experiente si pareri referitor la matci si la tot ce tine de apicultura,la fel si fiecare autor de carte.
Eu folosesc acest forum pentru a impartasi pareri,experiente si pentru a invata lucruri, mai putin pentru a judeca sau critica pe altii.
Citind in limba romana topicul se refera la puiet in 20 septembrie,nicidecum despre unde am lucrat,ce limbi vorbesc sau botci de salvare....e posibil totusi ca unii sa inteleaga altceva o fi coincidenta sau o fi din cauza ciupercilor de toamna.
alt stupar scrie:BeeeK scrie:Cum adica botci de salvare selectionate?ionutzdrobis scrie:selectionate dupa marime,varsta larvei...etc
Ce te miri si tu Beeek-ule ?
Oare nu in toate cartile despre cresterea matcilor se spune ca taman astea-s cele mai importante criterii de selectie ?
Closcutz scrie:Cel mai probabil e matca trantorita. Nu s-a fecundat cum trebuie si oua aiurea.
Înapoi la DISCUTII APICOLE DIVERSE
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 38 vizitatori