Prima pagină DIVERSE IN APICULTURA LEGISLATIE NATIONALA SI EUROPEANA

Discutii despre legislatia apicola nationala si europeana , implementare norme UE . A fi un apicultor informat in acest domeniu , inseamna un atu in plus , pentru tine .
Reguli forum
Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Afla mai multe detalii : viewtopic.php?f=35&t=6168

Re: Măsura 141„Sprijinirea fermelor agricole de semisubziste

Mesajde Gheară Tăinuită » 02 Oct 2013, 20:15

Din câte ştiu eu, măsura 141 sesiunea 2012 s-a încheiat... :o
Din cîte am citit pe forum, în noul program pregătit de guvern nu va mai fi măsura 141...
Asta nu înseamnă că s-a terminat finanţarea pentru apicultură..... :D
Gheară Tăinuită

Mesajde aty » 02 Oct 2013, 21:20

a semnat cineva contractul de finantare m 141 sesiunea iunie 2012?
aty

Mesajde dorindafi » 03 Oct 2013, 09:05

s-au luat shi banii
dorindafi

Mesajde tomy81 » 03 Oct 2013, 14:08

in unele judete da, in BN e liniste totala pe la sfarsitul lui octombrie POATE ne cheama sa semnam decizia
tomy81

Mesajde proapis13 » 03 Oct 2013, 15:09

Gheară Tăinuită scrie:...Din cîte am citit pe forum, în noul program pregătit de guvern nu va mai fi măsura 141...

Mai oameni buni nu va mai luati dupa ce se aude la Baba - santz :lol:
Uite ce spune ministrul Cristian Dumitru in conf de presa la min2.13 - 2.20
http://www.mediafax.ro/economic/conferi ... o-11399240
Se refera explicit la Exploatatiile Apicole - poate dau drumu la imprumuturile alea pentru agricultura cu dobinda de 1%
Dosarele cu partenerul ce a cistigat licitatia - CEC - BANK zac prin sertare din 2010
salve :D
Informatia se gaseste in carti,carti pe care din pacate,odata cu feisbucareala apiculturii,nu le mai citeste nimeni...
proapis13

Mesajde tomy81 » 03 Oct 2013, 15:19

agricole nu apicole
tomy81

Mesajde proapis13 » 03 Oct 2013, 15:49

tomy81 scrie:agricole nu apicole

Apicultura este o ramura a agriculturii,asta daca nu stiai :!: :!: :!:
Informatia se gaseste in carti,carti pe care din pacate,odata cu feisbucareala apiculturii,nu le mai citeste nimeni...
proapis13

Mesajde Gheară Tăinuită » 03 Oct 2013, 21:56

proapis13 scrie:
Gheară Tăinuită scrie:...Din cîte am citit pe forum, în noul program pregătit de guvern nu va mai fi măsura 141...

Mai oameni buni nu va mai luati dupa ce se aude la Baba - santz :lol:
Uite ce spune ministrul Cristian Dumitru in conf de presa la min2.13 - 2.20
http://www.mediafax.ro/economic/conferi ... o-11399240
Se refera explicit la Exploatatiile Apicole - poate dau drumu la imprumuturile alea pentru agricultura cu dobinda de 1%
Dosarele cu partenerul ce a cistigat licitatia - CEC - BANK zac prin sertare din 2010

Domnule proapis13,
vă rog să mă scuzaţi că am încercat să dau o tentă de credibilitate acestui forum în care, dacă nu mă înşel, dumneavoastră aveţi un rol foarte important, acela de moderator.....
După cum poate vedea oricine accesând link-ul următor http://www.finantare.ro/ministerul-agriculturii-abandoneaza-masura-141-sprijinirea-fermelor-de-semi-subzistenta.html, afirmaţia făcută de mine nu este chiar ce se aude la Baba - santz....
În calitatea pe care o deţineţi consider că aţi fi putut, eventual, să cereţi mai multe detalii sau, de ce nu, să verificaţi dumneavoastră.....
După verificare aţi fi putut confirma sau infirma cele scrise de mine...
cu sau fără zâmbete...
cu sau fără salve...
Mai ales că informaţia poate fi accesată şi aici http://www.agerpres.ro/media/index.php/economic/item/205262-Ministrul-Agriculturii-Masura-141-nu-va-beneficia-de-realocari-de-sume-si-nu-se-va-regasi-in-noul-PNDR.html
Ar fi fost aşa uşor....(rimează cu moderator)dar nu aţi făcut-o...
După părerea mea, v-aţi dat în stambă...

În încheiere, vă informez că:
- ministrul agriculturii se numeşte Daniel Constantin şi nu Cristian Dumitru, aşa cum dezinformaţi dumneavoastră;
- în interviul său acesta se referă la exploataţii agricole şi nu explicit la exploataţii apicole, aşa cum dezinformaţi dumneavoastră (de altfel cuvintele apicultură/apicultor nici nu sunt pronunţate);
- subiectul interviului, PNDR din 2014, n-are nicio treabă cu împrumuturile alea cu dobândă pentru agricultură, aşa cum dezinformaţi dumneavoastră...
omul spune că în loc de 24 vor fi 14 măsuri, că va reduce birocraţia (care nu este datorită UE ci datorită unor funcţionari dă p-aci dă pă la noi), şi mai spune că, deşi PNDR de la anul va fi funcţional din a doua jumătate a anului, o serie de măsuri, cum ar fi 121 şi 123, vor putea fi accesate încă din prima jumătate a anului viitor, pe răspunderea statului membru, adică a României.....

Prestaţia dumneavoastră pe acest subiect, mă duce gândul la concluzia din reclama aia la coniac ieftin, retrasă la cererea Sindicatului Poliţiştilor: ..n-ai cu cine, bă, n-ai cu cine..!!
Gheară Tăinuită

Mesajde proapis13 » 04 Oct 2013, 08:26

1.Nu mai sunt moderator de mult
2.Datele din prima ta trimitere sunt din iunie
3.Conferinta la care am facut eu trimitere a avut loc in septembrie
4.La fel si datele din al doilea link sunt tot din iunie
5.Dintr-o eroare am dat numele celui de la care am info si nu pe cel al ministrului
si pe calea asta imi cer scuze public
6.Am scris ca ministrul.........Se refera explicit la Exploatatiile Apicole,corectez,Agricole
- poate dau drumu la imprumuturile alea pentru agricultura cu dobinda de 1%
iar dupa liniuta am continuat ce e subliniat cu rosu ca o paranteza
7.Din pacate si nu in ultimul rind cind am fost atentionat de catre un coleg de greseala comisa nu am mai putut interveni sa modific datorita modificarilor aparute in regulementul forumului si nici nu am putut cere unui moderator deoarece am fost nevoit sa plec la munca
8.Daca o greseala facuta in graba se numeste ,,a te da in stamba'' imi asum aceasta greseala si ramine valabil ce am scris la punctul 5 :lol:
proapis13

Mesajde Gheară Tăinuită » 05 Oct 2013, 20:20

domnule proapis13,
dacă nu mai sunteţi moderator, conform afirmaţiei dumneavoastră de la punctul 1, înseamnă că sunteţi un simplu forumist.... ca şi mine....
în acest context, datele problemei se schimbă, fiindcă toţi putem greşi... :o
mi se întâmplă şi mie destul de des...
probabil se întâmplă şi altora...
chiar dacă ceea ce scrieţi la punctul 3 n-are nicio treabă cu ce scrieţi la punctele 2 şi 4, felul în care încheiaţi punctul 5 face inutilă explicaţia de la punctul 6, perfect credibilă scuza de la punctul 7 şi absolut fără sens concluzia de la punctul 8...
aşa că...
din mesajul dumneavoastră reţin doar salutul...
şi pe tipul ăla care râde cu gura până la urechi...
bună seara!
Gheară Tăinuită

Mesajde aty » 20 Oct 2013, 09:30

a semnat cineva contractul de finantare m 141 sesiunea iunie 2012 in jud. BN? dar in alte judete? se aude ceva?
aty

Mesajde dorindafi » 20 Oct 2013, 11:06

la gorj sa-u depus dosarele pt transha 5
dorindafi

Mesajde proapis13 » 20 Oct 2013, 19:20

Si la Mehedinti sunt pe terminate cei cu transa a - V - a se primesc concomitent dosarele pt anul IV si se vireaza banii pt anul III
proapis13

Mesajde iulyan_milo » 25 Oct 2013, 18:58

A reusit cineva sa faca modificari la proiect? Sunt in anul 2. Vreau sa schimb contul bancar, il am la Raifeissen si platesc 30lei pe luna commission. Am niste achizitii in proiect si care nu imi mai sunt necesare, am inteles au mai fost cazuri in care s-a putut modifica.
iulyan_milo

Mesajde vasea57 » 26 Oct 2013, 10:53

buna ziua am si eu o intrebare pt dumneavoastra daca se poate as dori sa accesez masura 121 pt achizitia unui tractor mentionez ca am deja masura 141 si sunt in primul an cu bani luati :D exisa vreo sansa sa il iau prin aceasta masura va multumesc anticipat :D
greu e doamne la-n ceput da razbat eu pan 'laurma
vasea57

Mesajde vasea57 » 26 Oct 2013, 10:55

a si ca sa fiu in tema eu am fost la finante si am platit 13 ron pt sanatate si atat si am 35 fam si imi mai trebuie o fam ca sa am cati stupi ar trebui sa a, in anul 1 deci cine imi doneaza o fam ?
greu e doamne la-n ceput da razbat eu pan 'laurma
vasea57

AnteriorUrmătorul

Înapoi la LEGISLATIE NATIONALA SI EUROPEANA