Prima pagină APICULTURA GENERALA PAGINI PERSONALE ! CINE SUNT EU ?

In aceasta rubrica iti poti prezenta stupina proprie , metode de lucru , tehnici personale si in general tot ce te reprezinta pe tine ca apicultor .
Reguli forum
Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Afla mai multe detalii : viewtopic.php?f=35&t=6168

stupina dumi

Mesajde cipri.duma » 09 Oct 2011, 23:56

Buna seara,
Ma numesc ciprian duma sunt din cluj, am 26 de ani, locuiesc in floresti si cam de prin iulie mi-am cumparat un roi cu 10 rame.
Din ce am citit ce-am mai vb cu prietenii pana in prezent si cu ajutorul Domnului sunt bine albinele. Le-am mai restrans pentru iernat si acum am 8 rame, din cate m-am mai uitat pe ele si din cate inteleg eu acum am pe fiecare rama cam jumate miere. De vreo 2 zile le-am facut ceva sirop 1:1 sale prgatesc mai bine de iernare. Chiar daca nu am multe cunostinte vreau sa ma inscriu acum la un curs si cred ca cu ajutorul Domnului si a dvs ce de pe forum si nu numai o sa le administrez bine. Poze deocamdata nu am dar o sa-mi fac si o sa le postez cred ca sapamana aceasta. Daca se poate si mai este loc m-as insrie si eu la acest concurs. Va multumesc pentru atentia accordata si va doresc o saptamana binecuvantata
cipri.duma

Re: stupina dumi

Mesajde alt stupar » 09 Oct 2011, 23:59

hei, bun-venit pe forum !
trece si la avatar localitatea
lada plina de albine, dalta si afumatorul
in rest... Dumnezeu cu mila !
alt stupar

Mesajde MyBees » 10 Oct 2011, 00:02

Bine ai venit Ciprian,

Nu le mai chinui cu sirop. Daca ai ramele pe jumatate cu miere capacita poti sta linistit in privinta hranei. In plus, pentru sirop este tarziu. Nu mai este timp pentru procesare, capacire... vezi ca a venit balana peste noi. Acum ne gandim la bulgareala, nu la capaceala.

Sa ai spor in toate!
"Choose a job you love, and you will never have to work a day in your life"
---
my flickr | my facebook | my pinterest | my blog | my YM: MyBees_ro@yahoo.com | my Google+
MyBees

Mesajde FLORINELU » 11 Oct 2011, 21:50

SALUT CLUJANULE."de loc si io is ardelean, de pe dealurile Salajului"mi se pare cam mult ptr.iernat 9rame la un roi din iulie,dar daca zici tu ca ai asa multa albina?. o fi norocul incepatorului pe acolo pe la Floresti? :arrow: :oops: :lol: ai grija cu tramentul cu varachet,neaparat 3 la iterval de 7 zile acuma neaparat. daca au fost bune sfaturile,te astept pe forum cu o palinca de 50 de stricuri . si nu uita de pruna bistrita.iti urez ca in 3 ani sa ajungi la 30 de familii. DA-I NAINTE CU TUPEU. :roll: :lol:
FLORINELU

Mesajde cipri.duma » 05 Dec 2011, 22:43

multumesc pentru informatii, cele cu varachetu asa am facut imi cer scuze de intarziere, apoi cu palica :-P ramane de vazut eu nu folosesc, sprer ca o sa trec iarna asta cu bine. multa sanatate tuturor
cipri.duma

Mesajde ves.lucian.zabrani » 05 Dec 2011, 23:03

salut Cipri !!! bine ai venit printre noi !!!
Sa traim cu si in HRISTOS , singura noastra bucurie si nadejde neinselatoare !!!
Se poate trai fara sa ai albine !!! DAR CE ROST ARE ???
Nu-mi pare rau ca ma inteapa albina !!! Imi pare rau ca moare dupa ce ma inteapa !!!
ves.lucian.zabrani

Mesajde stuparul2011 » 06 Dec 2011, 14:02

buna,
bine ai venit pe forum.iti spun si eu ce spunea domnul florinelu (hai la 30 de familii,sau de ce nu pe viitor mult mai multe)
si eu sunt incepator,asa ca nu esti singurul,mai avem multe de invatat, intr-adevar dar asa cu teoria si mai ales in practica,precum si cu ajutorul celor de pe forum vom invata repede(sper eu)
numai bine
stuparul2011

Înapoi la PAGINI PERSONALE ! CINE SUNT EU ?