CATALIN scrie:usurel usurel se apropie si intalnirea........hmmm abia astept sa va cunosc dragi colegi si sa va imbat pe toti
sa nu uitati sa va luati soferi.....
CATALIN scrie:atunci sa dam examen dar numai pe TARIE ca acolo m-am meditat
CATALIN scrie:usurel usurel se apropie si intalnirea........hmmm abia astept sa va cunosc dragi colegi si sa va imbat pe toti
alt stupar scrie:CATALIN scrie:usurel usurel se apropie si intalnirea........hmmm abia astept sa va cunosc dragi colegi si sa va imbat pe toti
Da` ceva scaune libere ( bune-s si cu trei picioare) pentru neolteni se mai gasesc ?
MIHAI BALS scrie:CATALIN scrie:atunci sa dam examen dar numai pe TARIE ca acolo m-am meditat
MIHAI BALS scrie:alt stupar scrie:CATALIN scrie:usurel usurel se apropie si intalnirea........hmmm abia astept sa va cunosc dragi colegi si sa va imbat pe toti
Da` ceva scaune libere ( bune-s si cu trei picioare) pentru neolteni se mai gasesc ?
ai chef de glume?
nu te cred!
Florin Dobre scrie:Eu va las sa va meditati si imi iau carnetul de notite. Omul spune tot la beutura.
Înapoi la INTALNIRI APICULTORI - CALATORII
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 2 vizitatori