si sincer , as vrea sa fiu acasa cand veniti incoace !!!
ves.lucian.zabrani scrie:Va astept cu mare drag !!! numai sa va anuntati dinainte ca eu lucrez pe ture !!!
si sincer , as vrea sa fiu acasa cand veniti incoace !!!
![]()
![]()
ves.lucian.zabrani scrie:ai telefonul meu pe prima pagina de pe pagina mea personala !!!
Liviutz il are mai de mult !!!
![]()
![]()
liviutzbogos scrie:Eu am plantat unul anul trecut. Anul asta am cules si roadele. Tinute la intuneric pana se inmoaie, fructele sunt o delicateseDe plantat l-am plantat ca pe orice alt pom. Eu l-am cumparat de la pepiniera. De altoit, nu ar merge in ceva gutui, par...? Mi se pare asemanator cu parul. E doar o parere
State scrie:Salut Lucian!
Azi ma trazneau niste idei referitor la smochin. Ai cunostinte despre el ? Cum se planteaza sau daca se altoieste in ceva?
State scrie:liviutzbogos scrie:Eu am plantat unul anul trecut. Anul asta am cules si roadele. Tinute la intuneric pana se inmoaie, fructele sunt o delicateseDe plantat l-am plantat ca pe orice alt pom. Eu l-am cumparat de la pepiniera. De altoit, nu ar merge in ceva gutui, par...? Mi se pare asemanator cu parul. E doar o parere
Cum este clima la tine ? Cand l-ai cumparat cat era de mare ?
liviutzbogos scrie:State scrie:liviutzbogos scrie:E
Baiu' e ca, atunci cand au venit moldovenii - fara nici o suparare, si eu sunt moldovean, dar asta e adevarul - au cam disparut.
delorin I scrie:Or fi moldovenii mancatori de copaci?
Înapoi la PAGINI PERSONALE ! CINE SUNT EU ?
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 48 vizitatori