despre apicultura la distanta.....
filmele lui dan margarit le-am disecat de le stiu pe de rost...cu cele zise,cu cele vazute,cu cititul printre randuri,cu stop cadru,etc,etc
nu am retinut de aplicat la noi decat transvazarea larvei cu pensulica,si metoda cresterii de matci prin ,,orfanizare temporara" sa zic asa...metoda pe care o practicam si noi romanii....am mai tras o concluzie...nu toate caturile sunt full de albina...ele sunt magazii de depunere. am mai avut o dilema...primul cat de sus sa-l iei in forta antebratelor de la inaltimea aia si plin,te indoaie la shale,nu alta!..ori din foto nu s-a prea vazut ca apicultorul depunea oareshce efort sa-l dea jos pentru suflat...semn ca nu tot turnul eiffel e plin.problema mea este ca multi apicultori de la noi deja viseaza la acele turnuri in romanica,si au inceput sa faca cutii gen canada!.....ori asta nu prea merge la noi.
ca o concluzie...ar fi pacat ca DM SA SE SUPERE SI SA NU MAI FACA FILME SA LE POSTEZE,CA MACAR PENTRU CULTURA NOASTRA GENERALA,ELE SUNT FF INTERESANTE!..PLUS CA OMUL ARE TALENT SI ARTISTIC SI APICOL DE A FACE ASA FILME CU STUPINA LUI!...AR FI UN SEMN DE LIPSA DE MATURITATE DIN PARTEA LUI SA LE STEARGA - AR PUTEA SA BLOCHEZE COMENTARIILE SAU SA NU MAI CAUTE PE FORUMURILE ROMANESTI IMPRESII DESPRE STUPINA LUI.in rest...gura lumii-i sloboda si doar pamantu o astupa. cand a inceput sa posteze ,aveam multe dileme si incepusem sa le comentez,dar m-am astimparat ca-i sunt recunoscator pentru munca ce o face ca sa posteze,sa-si dezvolte stupina,sa se gandeasca si la fratii lui romanii.