Prima pagină APICULTURA GENERALA PAGINI PERSONALE ! CINE SUNT EU ?

In aceasta rubrica iti poti prezenta stupina proprie , metode de lucru , tehnici personale si in general tot ce te reprezinta pe tine ca apicultor .
Reguli forum
Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Afla mai multe detalii : viewtopic.php?f=35&t=6168

Re: fetitele mele dragi

Mesajde ves.lucian.zabrani » 29 Oct 2013, 01:20

Va astept cu mare drag !!! numai sa va anuntati dinainte ca eu lucrez pe ture !!!
si sincer , as vrea sa fiu acasa cand veniti incoace !!!
:P :P :P
Sa traim cu si in HRISTOS , singura noastra bucurie si nadejde neinselatoare !!!
Se poate trai fara sa ai albine !!! DAR CE ROST ARE ???
Nu-mi pare rau ca ma inteapa albina !!! Imi pare rau ca moare dupa ce ma inteapa !!!
ves.lucian.zabrani

Mesajde duma » 29 Oct 2013, 01:33

ves.lucian.zabrani scrie:Va astept cu mare drag !!! numai sa va anuntati dinainte ca eu lucrez pe ture !!!
si sincer , as vrea sa fiu acasa cand veniti incoace !!!

Absolut fără prezenta nici nu se discuta! Te anunț s-au te anunțăm! Va fi pe un sfârșit de săptămână anul ăsta când va!!!!
Daca poti distinge sfaturile bune de cele rele, atunci nu mai ai nevoie de sfaturi.
duma

Mesajde ves.lucian.zabrani » 29 Oct 2013, 01:37

ai telefonul meu pe prima pagina de pe pagina mea personala !!!
Liviutz il are mai de mult !!!
:lol: :lol: :lol:
Sa traim cu si in HRISTOS , singura noastra bucurie si nadejde neinselatoare !!!
Nu-mi pare rau ca ma inteapa albina !!! Imi pare rau ca moare dupa ce ma inteapa !!!
ves.lucian.zabrani

Mesajde duma » 29 Oct 2013, 02:30

ves.lucian.zabrani scrie:ai telefonul meu pe prima pagina de pe pagina mea personala !!!
Liviutz il are mai de mult !!!

;) stai liniștit ca l-am memorat deja! Totul este sub control! Si mâine vad daca firma la la care lucru va achiziționa o locație noua in Gearmata ieșirea către autostrada, deja îmi fac planuri sa vad unde îmi instalez stupii si in fuctie de ce seamănă cei din jur, anul acesta au fost in brazda cam 50 de hectare de loare in doua transe care a înflorit , daca pun răpită si floare dinou anul ce vine sunt boer :lol: .
Daca poti distinge sfaturile bune de cele rele, atunci nu mai ai nevoie de sfaturi.
duma

Mesajde ves.lucian.zabrani » 03 Noi 2013, 22:07

filmul l-am facut la lucru !!! fabrica merge struna !!!
apropo , cei care mai scriem la subiectele religioase !!!
daca nu suntem cuminti , putem ajunge pana la urma intr-un loc ce seamana teribil de bine cu cel din film !!!
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
ves.lucian.zabrani

Mesajde State » 04 Noi 2013, 19:23

Salut Lucian!
Azi ma trazneau niste idei referitor la smochin. Ai cunostinte despre el ? Cum se planteaza sau daca se altoieste in ceva? :)
Chiar daca va trăi printre găini,o privighetoare nu va cotcodăci niciodată.
State

Mesajde liviutzbogos » 04 Noi 2013, 19:41

Eu am plantat unul anul trecut. Anul asta am cules si roadele. Tinute la intuneric pana se inmoaie, fructele sunt o delicatese :) De plantat l-am plantat ca pe orice alt pom. Eu l-am cumparat de la pepiniera. De altoit, nu ar merge in ceva gutui, par...? Mi se pare asemanator cu parul. E doar o parere :)
Nihil Sine Deo!

Munţii noştri aur poartă,
Noi cerşim din poartă-n poartă. (Octavian Goga)

Ce folos, viaţă fără de Hristos?
liviutzbogos

Mesajde FLORINELU » 04 Noi 2013, 19:44

daca iti faci o livada de smochini,iasa o tuica de-ti bati copii in fata prinmariei :lol: :lol:
FLORINELU

Mesajde State » 04 Noi 2013, 19:53

liviutzbogos scrie:Eu am plantat unul anul trecut. Anul asta am cules si roadele. Tinute la intuneric pana se inmoaie, fructele sunt o delicatese :) De plantat l-am plantat ca pe orice alt pom. Eu l-am cumparat de la pepiniera. De altoit, nu ar merge in ceva gutui, par...? Mi se pare asemanator cu parul. E doar o parere :)

Cum este clima la tine ? Cand l-ai cumparat cat era de mare ?
State

Mesajde ves.lucian.zabrani » 04 Noi 2013, 20:17

State scrie:Salut Lucian!
Azi ma trazneau niste idei referitor la smochin. Ai cunostinte despre el ? Cum se planteaza sau daca se altoieste in ceva? :)

nu stiu mai nimic despre smochin !!!
sunt sensibili la frig si cam atat stiu despre ei !!!
cu parere de rau !!!
ves.lucian.zabrani

Mesajde liviutzbogos » 04 Noi 2013, 20:26

State scrie:
liviutzbogos scrie:Eu am plantat unul anul trecut. Anul asta am cules si roadele. Tinute la intuneric pana se inmoaie, fructele sunt o delicatese :) De plantat l-am plantat ca pe orice alt pom. Eu l-am cumparat de la pepiniera. De altoit, nu ar merge in ceva gutui, par...? Mi se pare asemanator cu parul. E doar o parere :)

Cum este clima la tine ? Cand l-ai cumparat cat era de mare ?

Pai cum sa fie, ca in Vestul tarii. Vara caldura mare, iarna nu prea geroasa. L-am plantat toamna si avea aprox un metru si jumatate inaltime, gros...cam cat ar fi trei degete (subtirele, asa ca ale mele) laolalta. Cam cum sunt toti puietii cand ii cumperi, ce sa zic? In zona noastra, a Timisorii, au fost foarte multi, ramasi de la colonistii germani. Baiu' e ca, atunci cand au venit moldovenii - fara nici o suparare, si eu sunt moldovean, dar asta e adevarul - au cam disparut. Vreau sa mai pun in toamna viitoare cativa, pe langa alti pomi fructiferi, sa fac o livada de vre-o 30 ar, asa, pentru gospodaria mea, mai ales ca am prins pontul cu palinca, de la nea Florinel :D
Nihil Sine Deo!

Munţii noştri aur poartă,
Noi cerşim din poartă-n poartă. (Octavian Goga)

Ce folos, viaţă fără de Hristos?
liviutzbogos

Mesajde ves.lucian.zabrani » 04 Noi 2013, 20:31

vii pana la mine si sa vezi tu ce gusturi prinzi !!!
ves.lucian.zabrani

Mesajde delorin I » 04 Noi 2013, 20:34

liviutzbogos scrie:
State scrie:
liviutzbogos scrie:E

Baiu' e ca, atunci cand au venit moldovenii - fara nici o suparare, si eu sunt moldovean, dar asta e adevarul - au cam disparut. :D

Or fi moldovenii mancatori de copaci? Eu ii stiu colectionari de plante si copaci...dar de ros smochini...NU AM AUZIT INCA! Care ai mancat smochinii lui Liviu Bogos si te-ai ascuns acum prin tara?
Sezi bland si continua! NU moare Moldovanul cand vrea Mayasul!

“Tracii mai povestesc că teritoriile de dincolo de Istru ar fi ocupate de albine şi că din această cauză oamenii n-ar putea merge de ele mai departe“
(Herodot, Istorii, V.10)
delorin I

Mesajde State » 04 Noi 2013, 20:44

delorin I scrie:Or fi moldovenii mancatori de copaci?

La bautura nu se stie niciodata... :lol:
Mai ales de cand a iesit tulburelul, ii vad zilnic la stirile de la ora 5. :lol: :lol:
State

Mesajde delorin I » 04 Noi 2013, 20:46

Eu zic sa cauti alte stiri! Apar si acolo moldoveni dar cu nimic mai prejos decat altii! Parol!
Sezi bland si continua! NU moare Moldovanul cand vrea Mayasul!

“Tracii mai povestesc că teritoriile de dincolo de Istru ar fi ocupate de albine şi că din această cauză oamenii n-ar putea merge de ele mai departe“
(Herodot, Istorii, V.10)
delorin I

Mesajde State » 04 Noi 2013, 20:54

Hei , frana...aici se glumeste. :lol:
State

AnteriorUrmătorul

Înapoi la PAGINI PERSONALE ! CINE SUNT EU ?