Prima pagină DIVERSE IN APICULTURA VIDEOCLIPUL SAPTAMANII

Pune aici un videoclip apicol interesant , gasit pe net sau facut de tine.
Reguli forum
Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Afla mai multe detalii : viewtopic.php?f=35&t=6168

Camion cu albine rasturnat pe autostrada

Mesajde proapis13 » 06 Noi 2013, 20:11

Camion cu albine rasturnat pe o autostrada din America - nu au fost victime
http://abclocal.go.com/ktrk/story?secti ... id=9312232
salve :D
Informatia se gaseste in carti,carti pe care din pacate,odata cu feisbucareala apiculturii,nu le mai citeste nimeni...
proapis13

Re: Camion cu albine rasturnat pe autostrada

Mesajde adycnst » 07 Noi 2013, 23:50

salut,
nu este nimeni scutit si eu era s-o patesc cu papucul pe A3 - explozie cauciuc spate, in depasirea unui tir, noroc ca am avut sange rece si m-am tinut de volan, in bena 9 stupi pe 2 corpuri! ;) oricum cand am coborat din masina imi tricotau genunchii!
adycnst

Mesajde modigliani » 08 Noi 2013, 09:05

proapis13 scrie:Camion cu albine rasturnat pe o autostrada din America - nu au fost victime
http://abclocal.go.com/ktrk/story?secti ... id=9312232

Groaznic ! Probabil pentru sarmanele albine treaba asta echivaleaza cu Apocalisma .....

Aveti idee , pur si simplu le stropeste cu apa sa simuleze ploaia , sau efectiv ...... le sacrifica cu vreun insecticid ? Dupa ultimele cadre in care apar cateva albine ametite ..... tind sa cred ca despre asta-i vorba ...

In fine , nici nu imi imaginez cum altfel se poate solutiona o treaba ca asta de catre oficialitati .
modigliani

Mesajde jenica67 » 08 Noi 2013, 09:27

La noi ieri, s-a rasturnat un tir cu porci.
jenica67

Mesajde Cristian IONITA » 08 Noi 2013, 09:28

sigur e apa .... nu cred ca-s multe locuri in lumea asta (cu atat mai mult in state) unde sa poti imprastia "insecticide" cu furtunul de la pompieri.

In plus nu asta e solutia cea mai buna de "sacrificare" a albinelor .... mult mai eficient e focul ... aprinzi stupul si albinele se arunca singure in flacari
Mircea_63 - bosorog senil si isteric
lucky5strike - parvenit si profitor
Cristian IONITA

Mesajde proapis13 » 08 Noi 2013, 09:44

Am avut si eu explozie stinga spate anul asta la iesirea dintr-un sens giratoriu la intrarea pe centura severinului
Aveam in camioneta 54 de stupi pe 10 rame cu cat de 1/2 si veneam de la tei cu mierea neextrasa
Pina la intrarea in zona de restrictie de viteza de la Gura Vaii am mers cu 90 la ora
Refuz sa ma gandesc ce se putea intimpla daca faceam pana la viteza aia intr-o curba pe Clisura Dunarii
De atunci mai usor cu viteza si incarcatul la capacitate
Informatia se gaseste in carti,carti pe care din pacate,odata cu feisbucareala apiculturii,nu le mai citeste nimeni...
proapis13

Mesajde gica.mosu » 08 Noi 2013, 13:17

jenica67 scrie:La noi ieri, s-a rasturnat un tir cu porci.

Da si la noi s-a rasturnat un tir cu lazi cu bere....macar de era craciunul mai aproape 8-)
Am vazut filmuletul, mi-am stricat ziua....Dar diseara imi revin-avem un Mihai in gascaaa!!!!
Sa ne multumin cu ce avem,sa ajutam si pe altii si sa ne rugam sa fim sanatosi!!!!
gica.mosu

Înapoi la VIDEOCLIPUL SAPTAMANII