de kamy » 11 Dec 2013, 21:31
Ca sa va faceti corect socotelile,60% sant banii vostri care se investesc se inmultesc si se imperecheaza,iar 40% sant comisioane la politele de viata!
Acu decat o pensie de stat e mai buna una privata adica la pensia de stat dai bani multi la buzunaru spart al statului,daca dai coltul casa intotdeauna castiga!
La pensia privata poti opta sa iei toti banii odata,sau pe rand adica cei 60%+ care-ti revin!Dar(din pacate exista si un dar) conteaza mult seriozitatea firmei pentru ca la capitolul legi nu stam prea bine,asigurarile sant bune de a lua bani de la oameni si rele de a da banii innapoi in caz de ,,batem in lemn,,
Acu va dau un exemplu banal la o dauna banala pe rca,vine societatea si spune formula magica,,nu corespunde dinamica accidentului,,adeca accidentul nu a avut loc,sifonarea masinii e doar o personalizare de fundul curtii!bun exista proces verbal la militie,urmatorul pas te duci si faci plangere la csa( comisia de supraveghere a asigurarilor) care marie are de cateva luni alt cuc la palarie la formarea careia toti asiguratorii trag toate sforile posibile sa-si bata cate un cui(om)!
Ai facut plangere exact la cine trebuia sa te reprezinte si primesti acelasi raspuns dat de asigurator,de la institutia pusa sa le dea nuiele la fund asiguratorilor!
De aici oricum ai intoarce-o pe orice parte in final ajungi sa tragi concluzia ca initial toate societatile se chinuie sa-si infinga cate un om acolo,ulterior se trece la ,,fidelizarea,,oamenilor adica acolo o spaguta si filmat in acelasi timp,pentru ca frica pazeste pepenii!
Si uite asa ne facem cu un sistem corupt si putred!
Eu cunosc bine sistemul pe rca si asigurari generale dar din pacate aceleasi legi si aceleasi institutii patroneaza si asigurarile de sanatate cu pensii private!
Io nu spun sa va faceti si sa fiti in postura de a lua teapa din cauza vidului legislativ ,nici sa nu va faceti si sa o patiti ,fara o polita valida care v-ar fi ajutat si la unele foloase pe linga ponoase!
Eu doar v-am facut o scurta descriere a ceea ce inseamna ,,asigurari rca si generale in romania,,
E general valabila axioma ,,cine nu beleste ochii beleste punga,,