Intai sa precizes ca eu cu Donbazil ne cunoastem personal si intre noi doi nu va incape niciodata ura sau resentimente , noi aici doar facem un schimb de idei si trebuie sa ne respectam conceptile izvorite din putzul gandirii .Abia astept sa ma reintalnesc cu Donbazil la o bere pentru a putea vorbi cu el fara cenzura impusa de un dialog public desfasurat intr-un spatiu virtual.
Sa revenim la subiect !
Cosmarul vietii mele este sa traiesc asteptand lunar ca postasul sa-mi aduca o pensie mediocra !
Cand am spus ca exista stupari care produc miere si unii produc bani aici m-am referit la fenomenul intamplat anul acesta cu mierea de salcam : stuparii care au produs miere NATURALA de salcam au luat un pretz bun chiar dupa extractie iar cei care au masluit mierea de salcam stau si acum cu ea prin soproane si se lauda doar cu ... productia de miere dar in buzunarul lor bate vantul !
Donbazil intreaba cati oameni au luat bani prin PNA in Timis , eu spun doar atat : MULTI CHEMATI PUTINI ALESI . Sa dai in medie pe membru de asociatie bani echivalentul la o cutie de varachet e praf in ochi ! Daca aveati si voi acesati peste 500000 de euro prin PNA atunci mai stateam de vorba pe aceasta tema , dar asa discutam doar vorbe !