Mircea_63 scrie:Unspe rame in cuib? Cred ca ma las de apicultura.
liviutzbogos scrie:Sincer...si eu mai am 3 rame cu ceva puiet si coronite de-un dejit, matca fiind din iunie-iulie. Dar in cuib am 11 rame care, inafara de alea 3 cu puiet, sunt pline de miere. Deci, dupa ce se opreste madame din ouat, scot alea 3 goale, eventual bag o rama cu pastura (ca sigur puietul ala a mancat tot) si punct. Aci la dumneata e nasoala. Ma gnadesc ca pana la urma, cand da frigul mai tare, se opreste ea din ouat, iasa tot puietul si atunci scoti tot cei gol si bagi alte rame pline, un varachet bun si...cu Dumnezeu 'nainte. Sau?
Mircea_63 scrie:Clar, ma apuc din nou.
Gabysgg scrie:Si totusi nu uita ca este aproape 15 noiembrie ,vreamea pare ca se raceste bine ,asa ca ai grija
ACR scrie:Am de gand s-o mai las putin in boii ei (sper sa mai gasesc ferestre cu vreme bunicica) ca-s si eu curios sa vad ce gand are !In jurul celor cu puiet, am pus rame cu miere si ceva pastura (asa cum am gasit ), le-am gaurit putin cu creionul si-om vedea .
Mi-a si parut rau sa-l elimin pt ca dupa cantitatea de albina este una din familiile mele bune. Din pacate eu n-am asa ca voi cu 11-12 rame, ai mei acum sunt intre 4 si 9 rame (1/1).
Înapoi la PAGINA APICULTORULUI INCEPATOR
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 16 vizitatori