gica scrie:Eu personal nu am pierdut o lupta cu domnul Dumitru,am pierdut razboiul.Behoarca cu eticheta inregistrata este bagata la PNA.Vin niste bani din afara si se intorc in Germania.Noi in tara ramanem cu praful de pe toba.
Recititi totul si vedeti cum o parte din noi au ajuns cozi de topor in mana maestrului Dumitriu.
Am sesizat acest lucru inca de la inceput si am tacut.Nu puteam sa va zic in fata nimic (era inutil,altul era adversarul).
Domnule Gica,
nu ati pierdut nici in razboi sau lupta cu mine, pentru simplul fapt ca nu a fost niciodata vorba de asa ceva.Mereu am considerat interventiile D-vstra pe forum ca opinii ferme care au ca scop delimitarea adevarului de povestile spuse cu intentie comerciala.Trebuie sa recunosc ca am vazut interventii tot atat de hotarate si pe alte topicuri din partea D-vstra si am inteles ca unicul scop era aflarea nor date concrete in folosul apicultorului.
Atunci cand am avut nevoie de o parere avizata, nu am ezitat sa pun mana pe telefon si sa va deranjez, iar D-vstra ati avut amabilitatea sa ma lamuriti.
Daca observati, din postarile mele anterioare, nu am facut referire la inscrierea acestor produse in PNA.Tocmai pentru simplul fapt sa nu fie interpretata ca o reclama.
Am sa incerc, pe viitor, ca interventiile mele sa fie cat mai rare si sa se limiteze strict la intrebari sau erori de informare din partea apicultorilor.
Cu deosebit respect,
Dan Dumitriu