Prima pagină APICULTURA GENERALA DISCUTII APICOLE DIVERSE

Discutii despre apicultura care nu sunt clasificate in nici o sectiune a forumului .
Reguli forum
Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Afla mai multe detalii : viewtopic.php?f=35&t=6168

incepator

Mesajde roger1334 » 17 Noi 2013, 13:18

sal as vrea sami iau 2 stupi nu cunosc nimic despre apicultura mas descurca nu stiu cum sa incep
roger1334

Re: incepator

Mesajde un OM » 17 Noi 2013, 13:31

Un lucru laudabil. Citeste tot de la sectiunea incepatori. Unde nu intelegi intreaba, pana la urma nu se poate sa nu primesti raspunsuri. Invata ca o sa fii intepat si de apicultori, cat si de albinute. Succes.
un OM

Re: incepator

Mesajde liviutzbogos » 17 Noi 2013, 20:47

roger1334 scrie:sal as vrea sami iau 2 stupi nu cunosc nimic despre apicultura mas descurca nu stiu cum sa incep

In momentul asta cu siguranta nu te descurci...citeste lucrurile elementare in materie de apicultura, ce e rama, ce e fagurele, ce e albina etc. si dupa ce stii ce inseamna un stup, o familie de albine, iti cumperi una, doua. Din momentul ala citesti tot ce prinzi. Acum vine iarna, perioada nerecomandata sa cumperi stupi, deci, pana la primavara ai timp sa tot citesti. In primavara cumperi stupii si pui in aplicare ce ai invatat pe parcursul iernii. Forumul e mana cereasca pentru noi, incepatorii. Sincer, 90% din ce stiu pana in prezent, de pe forum am invatat...si la telefon cu cei de pe forum :D Deci...spor la citit. Daca nu ai ce, lasa-mi o adresa de mail pe MP si te ajut cu materiale. Mult succes.
Nihil Sine Deo!

Munţii noştri aur poartă,
Noi cerşim din poartă-n poartă. (Octavian Goga)

Ce folos, viaţă fără de Hristos?
liviutzbogos

Înapoi la DISCUTII APICOLE DIVERSE