Discutii despre lucrari sezoniere,tehnici de ingrijire in diferite tipuri de stupi.Intretinerea familiilor de albine in cele trei tipuri mari de stupi...
Reguli forum
Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Afla mai multe detalii : viewtopic.php?f=35&t=6168
salut Jimm !!! tu stii ca esti prietenul meu !!! mai ales pentru ca tu esti cel care mi-ai raspuns primul pe forumul vechi si pentru asta nu pot sa te uit niciodata !!! sa nu te superi pe mine !!! cum este corect : ligustica sau lingustica ??? cine se supara ii taiem nasul !!! fii sanatos !!!
Sa traim cu si in HRISTOS , singura noastra bucurie si nadejde neinselatoare !!! Se poate trai fara sa ai albine !!! DAR CE ROST ARE ??? Nu-mi pare rau ca ma inteapa albina !!! Imi pare rau ca moare dupa ce ma inteapa !!!
Sa traim cu si in HRISTOS , singura noastra bucurie si nadejde neinselatoare !!! Se poate trai fara sa ai albine !!! DAR CE ROST ARE ??? Nu-mi pare rau ca ma inteapa albina !!! Imi pare rau ca moare dupa ce ma inteapa !!!
jimm scrie:omul asta chiar este indragostit de albine
Se vede in tot ce face. "Cred ca", "zic ca" daca i s-ar lua albinele, s-ar zbate ca pestele pe uscat... oricat le injura nea Jane. Multa sanatate, pofta si putere de munca!
Hai sa imi zic si eu parerea, ca vad ca initiatorul topicului nu mai zice nimic...
Cat castigi daca iernezi familiile in casa?
mai putin decat pierzi atunci cand trambalezi stupii afara si iar inauntru, pentru zborul de curatire; mai putin decat pierzi arunci cand stupii ii iernezi intr-o casa in care la parter bocani la stupii pe care tii faci pentru noul sezon;
Vizitandu-ti stupina, asa cum ti-am zis si prin telefon(si am mai discutat cateva) nimic nu justifica acest efort. Lasa albina in pace, ca rezista si fara termopan.
Ce face Janese e alta poveste...
"Choose a job you love, and you will never have to work a day in your life" --- my flickr | my facebook | my pinterest | my blog | my YM: MyBees_ro@yahoo.com | my Google+