proapis13 scrie:paul scrie:Acum are nevoie de ajutorul vostru (nostru ).Daca stii ,daca vrei ,daca te lasa ...inima ,...INVATA-L !!! De "profesori "gen "invata ", "trebuia sa stii ", "citeste "si acum mai nou "FA CE LE FACI "...are ...podul plin ...Respect ...FARA SUPARARE !!!
Tonul tau din postarea asta deranjeaza;asa ca nu te mai da tu prea priceput in sfaturi
ca s-ar putea ca tanarul nostru apicultor sa greseasca.Din cauza TA si a nestiintei lui
Tu ai citit cand ai scris mai jos??
....Salut Gabi .Abia acum am citit postarea ta .
Daca au sita pe toata suprafata ,deschide numai jumatate ,
iar daca au pe o portiune mai mica ,lasa deschis total ,pune-le folia si diafragma .....
Esti sigur pe ceea ce scrii??
Ai iernat vreodata asa sa fi in masura sa-i invetzi si pe altzii??
Da-ne si noua mai multe detalii catzi ai bagat in iarna??
Cati ai scos si cu ce pierderi??
La catzi ai avut fund cu sita si pe ce suprafatza?/
Cum s-au comportat cei cu sita pe fund cu folia pusa si cum cei cu fundul plin??
Dai sfaturi inteligente unui om care a mai citit cat de cat despre albine si intelege despre ce e vba
Sfatul meu pt soicagabriel ESTE sa citeasca si sa se tina de cel care i-a vandut stupii sa-i scoata
teferi in primavara iar in tot acest timp sa se familiarizeze cu termenii din apicultura si sa invete
Raspunde te rog cand ai timp la aceste intrebari si o sa-ti dau la randul meu orice raspuns la ce te intereseaza
salve
soicagabriel scrie: iarna.daca vreti sa ma ajutati cu sfaturi eu le primesc cu bucurie ,merg inainte cu credinta ca D-zeu ma va ajuta. ii multumesc in
soicagabriel scrie: vreau sa aud si din experienta practica a unor persoane )
soicagabriel scrie:da am plasa pe tot fundul stupului,stiu si eu ca apiinvertul nu mai reusesc sa capaceasca dar aveam putina miere la albine si singura mea sansa in acest caz era apiinvert.deci din cat am inteles de la voi toti ar trebui sa deschid macar pe jumatate daca chiar nu tot fundul stupului si sa pun folie deasupra ramelor,dupa care podisorul si in podisor haine , sau carton dupa care capacul
paul scrie:S ,dar ...STAPANUL INELELOR ,nu ar mai fi fost el ...Proapis 13 !
Înapoi la PAGINA APICULTORULUI INCEPATOR
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 11 vizitatori