Prima pagină APICULTURA GENERALA PAGINI PERSONALE ! CINE SUNT EU ?

In aceasta rubrica iti poti prezenta stupina proprie , metode de lucru , tehnici personale si in general tot ce te reprezinta pe tine ca apicultor .
Reguli forum
Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Afla mai multe detalii : viewtopic.php?f=35&t=6168

Re: prezentare

Mesajde ves.lucian.zabrani » 15 Oct 2011, 19:48

salutare mosu !!! ai reusit sa gasesti pe cineva sa te rezolve cu pozele ??? sper ca da !!! fii sanatos cu toti ai dumitale !!! sanatate maxima !!!
Ultima oară modificat de ves.lucian.zabrani pe 15 Oct 2011, 20:50, modificat 1 dată în total.
Sa traim cu si in HRISTOS , singura noastra bucurie si nadejde neinselatoare !!!
Se poate trai fara sa ai albine !!! DAR CE ROST ARE ???
Nu-mi pare rau ca ma inteapa albina !!! Imi pare rau ca moare dupa ce ma inteapa !!!
ves.lucian.zabrani

Mesajde mosu » 15 Oct 2011, 19:59

Buna seara Luciane nu s-a oferit nimeni sa-mi dea o explicatie favorabila lipsa de timp sau lipsa de cunoastere.
Multumesc ca nu mai uitat.
desteptul invata dela toti prostul le stie pe toate
mosu

Mesajde ves.lucian.zabrani » 15 Oct 2011, 20:12

te-as ajuta cu placere dar nu stiu care sa fie problema !!! imposibil sa nu gasesti un tinerel care sa se priceapa la calculatoare !!! eu unu fara micutul meu as fi mort !!! si are 16 ani !!! fii sanatos !!!
Sa traim cu si in HRISTOS , singura noastra bucurie si nadejde neinselatoare !!!
Se poate trai fara sa ai albine !!! DAR CE ROST ARE ???
Nu-mi pare rau ca ma inteapa albina !!! Imi pare rau ca moare dupa ce ma inteapa !!!
ves.lucian.zabrani

Mesajde jonny_it » 15 Oct 2011, 20:28

mosu scrie:Buna seara Luciane nu s-a oferit nimeni sa-mi dea o explicatie favorabila lipsa de timp sau lipsa de cunoastere.
Multumesc ca nu mai uitat.

Buna,

Va ajut eu. Numai sa imi dati un numar de telefon si va sun eu cand aveti timp.

Jonny
jonny_it

Mesajde IonutMioveni » 15 Oct 2011, 20:34

D-le mosu mai intai buna seara ;)
Ma ofer eu sa va dau niste sfaturi dar nu garantez....cauza pentru care nu puteti vizualiza unele poze sau avatarurile nu poate fi decat de la motorul de cautare ...am mai intampinat si eu problema asta.
Daca cumva folositi motoru de cautare Internet Explorer si e o versiune mai veche poate e necesar sa instalati noi versiuni ale adobe flash player
Sfatul meu ar fi sa instalati Google Chrome si problema va fi rezolvata 80% ...e mult mai functionabil decat Internet Explorer.
Dati o cautare pe google...scrieti google chrome download si va apare direct http://www.google.com/chrome
Il descarcati si instalati
Si apoi vedeti daca problema e rezolvata.
Daca nu va descurcati cu instalarea si decarcarea ....ceea ce cred ca nu nr meu de tel e 0745093253 un beep si va contactez cu cea mai mare placere.
O seara buna!
Nascut pentru a reusi !!!
http://ionutmioveni.sunphoto.ro/
Tel.0745092353
IonutMioveni

Mesajde mosu » 15 Oct 2011, 20:40

Tinere esti cu adevarat f f dragut si multumesc anticipat nr.de telefon este 0761525427sint dispus sipentru asta am timp
mosu

Mesajde mosu » 15 Noi 2011, 18:25

In sfirsit s-a rezolvat n un baiat fara o pregatire speciala a rezolvato ceilanti au saltat din umeri acum vad si eu toate imaginile dupa pagini personale altfel pierdeam f.mult
mosu

Mesajde _razvan_ » 15 Noi 2011, 19:05

Buna seara!
Va saluta un teleormanean!
Va doresc sanatate!
:D
_razvan_

Mesajde mosu » 18 Noi 2011, 10:01

Draga Razvane ma bucur caci esti din teleorman esti singurul care teai prezentat pe forum din acest judet sau poate nu am observat eu,colegi de breasla din jur nu intra pe internet si mai au si conceptii invechite crezind ca daca iti spue ceva divulga secrete,nestiind ca oameni de seama au asternut pe hirtie conostentele lor rezultate din multi ani de experienta si cercetare noi doar sa nile insusim,cit despre tine i-mi inspiri mare incredere ca vei ajunce un stupar de valoare avind invedere ,virsta ,studiile si entuziasmul inceputul este promitator SUCCES
mosu

Mesajde gigiploesteanu » 18 Noi 2011, 14:07

Bună ziua ,dragă moşu, vă spune încă un teleormănean originar din comuna Smărdioasa, domiciliat acum în Galaţi, născut printre albine acum 70 ani. Mi-au plăcut postările dumneavoastră, v-am urmărit cu atenţie şi cu plăcere. Vă doresc multă sănătate, că-i mai bună decât toate.
Să ştii să lupţi, când vrei să ai, Să nu regreţi când pierzi sau dai
gigiploesteanu

Mesajde mosu » 18 Noi 2011, 19:15

draga Gigi ma bucur f.mult ca esti din smardioasa dar teai dus cam departe si eu am fost plecat dar m-am retras dupa pensie asta afost soarta dealt fel eu am relatat in pagini personale ceva din peripetiile vieti,dar pe tine nu te gasesc in pagini personale, sub ce nume esti? poti ,daca ai timp si placere sa ma cotactezi la telef. 0761525427
mosu

Mesajde mosu » 30 Noi 2011, 21:08

Azi am maitrecut peste toata pagina personala si ce m-a impresionat f f f mult a fost cuvintele de incorajare din partea colegilor de breasla la tragedia care mi-sa intimplat cum atuncea nu mai aveam control in ceia ce faceam observ ca nu am raspuns la toti care mi-au adresat condoleante, dar cuvintele im-i sint prrea zgircite casa' mi exprim recunostinta dar atita pot face un sincer MULTUMESC, PROFUND DIN INIMA si Dumnezeu sa va rasplateasca dupa faptele voastre bune
mosu

Mesajde Adi Hodis » 30 Noi 2011, 23:29

Si pe dumneavoastra sa va intareasca sufleteste si sa va dea sanatate tuturor din familie, sa puteti trece peste marea durere.
Albinutele = viata ... importantele albinute ... ” daca albinele ar disparea, omenirea ar mai trai 4 ani. Albert Einstein ”.
http://adihodis.sunphoto.ro/
Adi Hodis

Re: salutare

Mesajde mosu » 06 Dec 2011, 16:56

Salut cu respect pe toti membri forumului, din statiunea Covasna
mosu

Mesajde Adi Hodis » 25 Dec 2011, 23:36

Craciun fericit nea Cula !.
Deasemenea va doresc sarbatori fericite intregii familii Culai si iernare buna albinelor. :)
Albinutele = viata ... importantele albinute ... ” daca albinele ar disparea, omenirea ar mai trai 4 ani. Albert Einstein ”.
http://adihodis.sunphoto.ro/
Adi Hodis

Mesajde mosu » 25 Dec 2011, 23:54

Cu respect iti multumesc pentru urari si tile intorc inzecit. LA MULTI ANI
mosu

AnteriorUrmătorul

Înapoi la PAGINI PERSONALE ! CINE SUNT EU ?