Buna seara,
As dori sa stiu care sunt preturile pe metru cub la scandura de molid, tei sau la bucata in functie de lungime, latime si grosime.
De exemplu la mine in comuna vin cei din zona Alba Iulia cu saviemurile si dau scandura de 4 metri lungime, latime de 20 cm si grosime de 25 mm ca mai groasa nu aduc inafara de dulapi care sunt grosi de vreo 5 cm cu 13-15 lei/scandura depinde cum mai negociezi cu ei, unul mai lasa din pret altul ba.
Eu zic ca e scumpa mai ales ca ei spun ca e scandura pt constructii si nicidecum pt confectinat stupi sau mobila.
De fiecare data cand am cumparat de la ei pentru ca altii in zona mea nu sunt a trebuit sa controbaiesc prin tot camionul sa imi selectez scandura care mi se parea mie mai buna in special cu cat mai putine noduri si mai groasa ca sa mai ramana 2 cm grosime dupa ce o trag la abricht la grosime.
Zona in care stau e o zona de campie unde activitatea principala e agricultura , fara paduri doar campie.
Pe mine ma intereseza care sunt preturile la scandura in alte zone ale tarii unde activitatea principala este sau a fost prelucrarea lemnului.
Multumesc si numai bine la toata lumea.