Prima pagină APICULTURA GENERALA PAGINI PERSONALE ! CINE SUNT EU ?

In aceasta rubrica iti poti prezenta stupina proprie , metode de lucru , tehnici personale si in general tot ce te reprezinta pe tine ca apicultor .
Reguli forum
Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Afla mai multe detalii : viewtopic.php?f=35&t=6168

Re: Pasiune invincibila

Mesajde BeesDream » 23 Noi 2013, 19:25

liviutzbogos scrie:Bravo. Respectele mele :)
Ca o parere, cred ca ar trebui sa fii neaparat printre cei trei castigatori ai Bursei Gica Roamnescu 2014.
Succes in continuare.

Multumesc frumos Liviu :)
Habar n-am ce e cu bursa Gica Roamnescu dar daca trebuiesc niste conditii de indeplinit pentru ea imi spuneti si mie care sunt. :D
my facebook | my YM: bees.dream@yahoo.com
BeesDream

Mesajde BeesDream » 23 Noi 2013, 19:48

liviutzbogos scrie:Bravo. Respectele mele :)
Ca o parere, cred ca ar trebui sa fii neaparat printre cei trei castigatori ai Bursei Gica Roamnescu 2014.
Succes in continuare.

Hai ca am citit despre bursa si m-am si inscris. :) Multumesc :D
BeesDream

Mesajde liviutzbogos » 23 Noi 2013, 20:24

BeesDream scrie:Hai ca am citit despre bursa si m-am si inscris. :) Multumesc :D

Bine ai facut. Mult succes iti doresc...defapt, tot succesul ti-l doresc tie :D
Nihil Sine Deo!

Munţii noştri aur poartă,
Noi cerşim din poartă-n poartă. (Octavian Goga)

Ce folos, viaţă fără de Hristos?
liviutzbogos

Mesajde gigibecalul » 23 Noi 2013, 22:26

...să știi că și eu te admir...nu e puțin lucru să ai puterea să-ți vinzi albinele la care ții atât de mult!...și mie mi-ai dovedit că ții mult la ele!...îți doresc să te însănătoșești cât mai devreme și abia aștept să te cunosc. Sunt sigur că asta se va întâmpla cândva...Dumnezeu știe când...
"În mintea mea e numai bine
La mine-n suflet e doar cald
Domesticesc de drag albine
Și-n roua raiului mă scald"
(Sergiu Cipariu)

"Dă-i albinei ce-i trebuie, fără să te zgârcești, și te va răsplăti la prima ocazie."
(C.V.)
gigibecalul

Mesajde BeesDream » 23 Noi 2013, 23:02

gigibecalul scrie:...să știi că și eu te admir...nu e puțin lucru să ai puterea să-ți vinzi albinele la care ții atât de mult!...și mie mi-ai dovedit că ții mult la ele!...îți doresc să te însănătoșești cât mai devreme și abia aștept să te cunosc. Sunt sigur că asta se va întâmpla cândva...Dumnezeu știe când...

Asta e.. Daca aveam o situatie financiara buna nici nu ma gandeam sa le vand dar am fost ajutat de STATE care a venit si mi le-a cumparat si cu promisiunea unui roi in primavara :D

De renuntat la apicultura nu cred ca o sa renunt vreodata. Chiar daca anul asta a fost primul deja e o mare pasiune pentru mine.. Dupa 4 ani de somat acasa ca nu am putut munci, uite ca acum m-am angajat si chiar daca e foarte greu pentru mine locul asta de munca pana in primavara tot muncesc special pentru albine :D Primul salariu l-am si investit in lazi.. :D

Oricand ne vom putea cunoaste o fac cu drag :) Bafta si succes in stuparit!
BeesDream

Mesajde ignatov andrei » 24 Noi 2013, 01:08

BeesDream scrie:
Mircea_63 scrie:
seller881 scrie:
ignatov andrei scrie:Nu cred ca un incepator sa nu fi gasit raspuns - din partea mea - la intrebarile puse! Am vrut sa-ti raspund si tie, dar dupa ce am citit postarile de pe pagina lui Zabrani, mi-am dat seama ca ceva din titlul paginii tale ..."ma zgarie la ureche"...!

Inca o dovada ca religia desparte oamenii :( sa fiti sanatosi atunci... nu mai pun intrebari pe forum ca va cam deranjez :lol:

seller881, nu religia desparte oamenii ci intoleranta. In schimb pe forum ne uneste albina, asa ca hai sa-i dam mai departe cu albina. Iar Andrei iti va multumi ca ii oferi ocazia sa-si testeze capacitatea de iertare daca l-ai suparat, iar el e bun crestin. ;)

Sa fie sanatos Andrei si toti crestinii ca nu am nimic cu ei si nu e problema ca nu mai raspund la intrebarile mele sau cand raspund raspund ironic dar se vede clar ce face religia :lol: Nu mai discut despre asta ca toti ma vad un om rau acum de parca le-as fura albinele la noapte :lol:
Daca puteam sa sterg contul si sa fac altul poate faceam dar... in fine... Bafta si spor la extras miere!

Bizdrime, m-ai facut sa-ti citesc toata pagina! Am reluat aceste postari ca sa intelegi ca "ma zgarie la ureche" e un fleac pe langa faptul ca acum ai reusit sa-mi rupi si ata ce-mi tinea urechile!
Mai Bizdrime, nici nu stii ce patesti de la mine dupa ce vei urca pe podiumul "Bursei"!
Bafta multa si sanatate!
ignatov andrei

Mesajde modigliani » 24 Noi 2013, 01:19

Bizdrime , te votez la bursa , mah ! ;)

Hai , sa fii iubit !
Toate cele bune, si vedea-ti-ai fetili inapoi in ograda . Ai toata admiratia si simpatia mea ! ;) ;) ;)
modigliani

Mesajde BeesDream » 24 Noi 2013, 21:21

ignatov andrei scrie:Bizdrime, m-ai facut sa-ti citesc toata pagina! Am reluat aceste postari ca sa intelegi ca "ma zgarie la ureche" e un fleac pe langa faptul ca acum ai reusit sa-mi rupi si ata ce-mi tinea urechile!
Mai Bizdrime, nici nu stii ce patesti de la mine dupa ce vei urca pe podiumul "Bursei"!
Bafta multa si sanatate!

Raspund abea acum ca acum sunt mai liber la munca :lol:
La bursa se voteaza, sau care e treaba? :) Daca ajung pe podium ce voi pati de la tine? :shock:
Oricum nu cred ca voi ajunge eu.. :lol:
BeesDream

Mesajde BeesDream » 24 Noi 2013, 21:23

modigliani scrie:Bizdrime , te votez la bursa , mah !
Hai , sa fii iubit !
Toate cele bune, si vedea-ti-ai fetili inapoi in ograda . Ai toata admiratia si simpatia mea !

Hai ms frumos Mowgly :lol: fetili care le-am maritat nu le mai pot vedea inapoi dar o sa cumpar eu altele.. :lol:
hai sa fii iubit si tu! :mrgreen:
BeesDream

Mesajde ignatov andrei » 24 Noi 2013, 21:55

Bizdrime, se voteaza mama, se voteza... Ce-ai sa patesti...?!?
Pai n-ai vazut ca cei trei premiati trebuie sa ajunga la mine, la stupina?!?
ignatov andrei

Mesajde BeesDream » 24 Noi 2013, 22:04

ignatov andrei scrie:Bizdrime, se voteaza mama, se voteza... Ce-ai sa patesti...?!?
Pai n-ai vazut ca cei trei premiati trebuie sa ajunga la mine, la stupina?!?

N-am vazut Andrei :lol: Unde ai tu stupina? Sa ma interesez cat ma costa biletul de tren. :lol:
BeesDream

Mesajde State » 28 Noi 2013, 11:24

Imagine
Imagine

Asta este de la ultima vizita. Au miere sa faca si dulceturi..
Chiar daca va trăi printre găini,o privighetoare nu va cotcodăci niciodată.
State

Mesajde samuellazea » 28 Noi 2013, 11:33

State scrie:
Asta este de la ultima vizita. Au miere sa faca si dulceturi..

Salutare State,

Frumos chiar foarte frumos :) Ai niste familii chiar realizate. Vezi ca incep oamenii sa te invidieze ;)
Sa ai o iarna usoara si sa nu uiti sa pui si in primavara ceva poze ;)

Toate cele bune,
Sami
samuellazea

Mesajde State » 28 Noi 2013, 11:49

Sa nu ma invidieze nimeni ca n-are de ce. :lol: Aceasta familie este una de la Bizdrim. Isi facea omu' probleme daca le-am controlat. Uite ca le-am controlat si sunt bine.
El chiar le-a "dadacit". ;)
O sa pun poze tot aici ca eu nu mai am pagina. Asta daca nu mi-o sari Bizdrim in cap. :lol:
Chiar daca va trăi printre găini,o privighetoare nu va cotcodăci niciodată.
State

Mesajde samuellazea » 28 Noi 2013, 11:55

Pune poze cu tot curajul :) In caz de ceva cu Bizdrim sarim si noi :) Dar sarim laoparte :lol:

Toate cele bune,
Sami
samuellazea

Mesajde BeesDream » 29 Noi 2013, 13:17

:lol: Ma bucur mult ca ai facut in sfarsit controlul si iti plac STATE. Poti posta oricand la orice alt control ca nu e suparare. Chiar daca prin pozele astea doua ai aratat doar familia din stupul galben dar nu ai reclamat nimic inseamna ca si celelalte doua sunt la fel de bune. Se anunta iarna grea dar nu cred ca o sa ai probleme ca totusi sunt destul de populate.. :D Bafta si sa ne auzim cu bine! Imagine
BeesDream

AnteriorUrmătorul

Înapoi la PAGINI PERSONALE ! CINE SUNT EU ?