salve
proapis13 scrie:Jean Valjean scrie:Proapis, cam cand crezi ca o sa dai raspunsul la poza aia cu botci ?
Este o incercare nereusita
Toate au fost bune majoritatea au fost luate in lucru si duse pina la maturitate numai ca intre timp a intervenit un cules puternic sau o stimulare excesiva si albina a facut ce stie ea mai bine;a inceput sa construiasca pt a inmagazina nectarul.Se observa fagurasii crescuti peste botci,adio viitoare regine![]()
salve
italianu scrie:mai simplu ca buna ziua![]()
nu-s cam multe botcile?
dar nu ptr aia nu a reusit
proapis13 scrie:Si pentru a nu se raci subiectul ce avem noi aici???
salve
CATALIN scrie:...rama crescatoare de botci clar cu gratie haneman insa nu cred ca din primul moment se baga intr-un stup cu matca ci mai de graba in ultima faza inainte de ecluzionare se asaza intr-un stup....sunt in ceata
proapis13 scrie:Jean Valjean scrie:Proapis, cam cand crezi ca o sa dai raspunsul la poza aia cu botci ?
Este o incercare nereusita
Toate au fost bune majoritatea au fost luate in lucru si duse pina la maturitate numai ca intre timp a intervenit un cules puternic sau o stimulare excesiva si albina a facut ce stie ea mai bine;a inceput sa construiasca pt a inmagazina nectarul.Se observa fagurasii crescuti peste botci,adio viitoare regine![]()
salve
CATALIN scrie:proapis13 scrie:Si pentru a nu se raci subiectul ce avem noi aici???
salve
rama crescatoare de botci clar cu gratie haneman insa nu cred ca din primul moment se baga intr-un stup cu matca ci mai de graba in ultima faza inainte de ecluzionare se asaza intr-un stup....sunt in ceata
CATALIN scrie:... proplema fagurasilor sunt problema apicultorului cand intervine cu ,,,custile pt ca tre sa faca decuparile...deci adio viitoare matci nu e chiar adio...pe bune e studiata live
CATALIN scrie:sa fiu mai explicit si bine inteles...intotdeauna matcile sunt luate in crestere de o familie orfana treaba cu rama (imbracata )in gratie haneman e urmatoarea
-dupa 48 de ore poti lua rama claditoare din stupul starter si o poti baga intrun stup cu matca putin mai izolata
-albinele vor continua sa creasca viitoarele regine odata ce ele au fost luate deja in crestere in starter de cel putin 48 de ore
aaaaaa ce zici nene Marian am dreptate?????
Înapoi la PAGINA APICULTORULUI INCEPATOR
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 52 vizitatori