Crezi ca am fost tendentios !?(la ''religia mit sau adevar'' stimabilul slujbas ii numea pe semenii lui de alta ''orientare '' _____ iehovisti =
Primul lucru la care se gandeste este BANUL .
Eu m-am gandit la M63...;... si la un muribund despre care nu aud decat :''om de om''/ ''stii ce inteligent''/ facultati-doctorat ... ,... plange toata ziua = cred , inca nu ''inteleg'' .
Nu confunda politia cu Garcea .
Da, termenul de popa e prea merituos pt asemenea micime .[/quote]
Am scris in calitate de apicultor pentru ca e un forum de apicultura.In plus eu de vre-o doi ani cam din asta traiesc deci din pacate de cele mai multe ori sunt in primul rand stupar si abia dupa aceea cleric.
Cum un parinte inainte de a muri isi incredinteaza copii unei persoane de incredere si un apicultor(sau orice crescator de fiinte vii) responsabil cand trebuie sa se desparta de ele o perioada indelungata sau chiar definitiv le vrea date in grija cuiva caruia ii pasa.
Albinele date gratis nu reponsabilizeaza, nu fac automat pe primitor un viitor apicultor. In plus, la noi in Ardeal nu se da niciodata ceva important gratis . Se plateste si intre parinti si copii chiar daca simbolic - un leu.
Eu am cumparat de exemplu de la tatal meu casa bunicilor cu un leu.Pana nu am dat banul nu a fost a mea.
Cunosc cateva cazuri de apicultori care murind subit au lasat albinele unor mostenitori total nepregatiti si neinteresati
De lau unul dintre acestia am cumparat eu primele albine.
Pe de alta parte apelativul de popa , preot sau parinte e la latitudinea fiecaruia.
Am intalnit in viata doua tipuri de neoprotestanti sau "pocaiti"
Cei prosti care dau cu fundul de pamant cand vad orice tip de preot, imam sau pastor care nu e strict din confesiunea lui.
Cei mai luminati care inteleg ca fiecare om incearca sa se apropie de Dumnezeu dupa cum il ajuta capacitatile si dupa mediul in care s-a dezvoltat ca fiinta cugetatoare.
Pe de parte sa imi fie cu iertare intradevar undeva, candva pe Batlefield m-am manifestat mai vehement la adresa unor apucaturi ale unor neoprotestanti, probabil in special la adresa iehovistilor( pe care nu ii pot considera crestini deoarece nu cred in Dumnezeirea lui Iisus Hristos)nu mai tin minte.
Se pare ca "fratele" nae a considerat ca acum e momentul sa imi plateasca polita.
Sa fie primit.