Prima pagină OFF TOPIC CAFENEA - DISCUTII DESPRE ORICE

Aici poti pune tot felul de intrebari (altele decat cele legate de apicultura) . Poti discuta cu alti apicultori despre orice iti trece prin cap.
Reguli forum
Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Afla mai multe detalii : viewtopic.php?f=35&t=6168

Re: Spune NU fracturării hidraulice în România

Mesajde LUCIAN AVRAM » 07 Dec 2013, 20:47

LUCIAN AVRAM

Mesajde teinegru64 » 07 Dec 2013, 20:56

Eu zic ca la revolutia din 89 a fost mai simplu.Trebuie sa vand vreo 3 stupi sa platesc amenzile rutiere dobandite in ultimele zile.Si lucru curios....a dat diareea in agenti...din cinci in cinci minute fug in boscheti. Dupa mii de scuze...in 2-3 ore reusesc sa completeze un proces verbal.Poate mi se parea dar la un moment dat am avut impresia ca actele mele miros a rahat...asa ca acum sunt invelite in doua pungi si asa le prezint la control.
http://teinegru64.sunphoto.ro/Albine
teinegru64

Mesajde LUCIAN AVRAM » 07 Dec 2013, 21:30

LUCIAN AVRAM

Mesajde Florin Dobre » 07 Dec 2013, 21:43

Te doare mintea cu astia, te lasa fara cuvinte...
Toti imbecilii sunt sefi, sefuti, sefuleti...la stat. Si au fite de stapani peste prostime. Prostimea care le asigura scaune pufoase pentru tartitele lor pretioase de parveniti. ..tu-le r..a-n c.r de nemernici.
Suntem pulbere de stele.
Florin Dobre

Mesajde Florin Dobre » 07 Dec 2013, 21:51

Reteta spolierii de resurse a statelor vulnerabile...
Suntem pulbere de stele.
Florin Dobre

Mesajde activ » 07 Dec 2013, 22:51

teinegru64 scrie:Treaba e nasoala... de peste 48 de ore nu mai avem semnal la telefonul mobil in cateva localitati....din Vaslui.

Are iz de revoltă toata treaba ... sună ceva de genul "Azi în Timişoara mâine în toată ţara".
Le plâng de milă guvernanţilor, ... n-a făcut faţă Ceauşescu mulţimii, cu poliţia şi securitatea de partea lui, da mite agaricii ăştia de guvernanți, ... parcă îi văd ca nu mai ştiu pe unde să se ascundă dacă, doamne fereşte, dă oala în foc.

PS. Chiar am încercat să-l sun pe Teiu ... şi are dreptate, nu are semnal. De obicei acasa şi la stupină a avut tot timpul semnal.
... ? ... ? ... ? ... ? ... ? ...
O fi plecat în pastoral ? ... de-acuma ?

TEIULE ... DĂ TE ROG UN SEMN DACĂ ESTI TEAFĂR !
NIMENI nu le ştie pe TOATE ! ... Ascultă-i pe TOŢI şi fă cum e mai bine pentru TINE !
activ

Mesajde Aurel1959 » 07 Dec 2013, 23:01

Florin Dobre scrie:Te doare mintea cu astia, te lasa fara cuvinte...
Toti imbecilii sunt sefi, sefuti, sefuleti...la stat. Si au fite de stapani peste prostime. Prostimea care le asigura scaune pufoase pentru tartitele lor pretioase de parveniti. ..tu-le r..a-n c.r de nemernici.

Fara aceste " calitati" nu ajungi sef.Sant mana dreapta a guvernarii si a fost patentata de mult .Pe timpul pdl-lor a fost varful de lancie.Rezultatele fiind remarcabile ,procedura continua.
" In viata la toti li-e greu,dar nu la toti deodata si nu la toti la fel"
Aurel1959

Mesajde activ » 08 Dec 2013, 00:02

LUCIAN AVRAM scrie:http://stareanatiunii.com/la-silistea-pungesti-a-inceput-vanatoarea-de-oameni-video-mesajul-copiilor.html

:x :x :x :x :x

DISTRIBUIT !
NIMENI nu le ştie pe TOATE ! ... Ascultă-i pe TOŢI şi fă cum e mai bine pentru TINE !
activ

Mesajde teinegru64 » 08 Dec 2013, 00:23

activ scrie:
teinegru64 scrie:Treaba e nasoala... de peste 48 de ore nu mai avem semnal la telefonul mobil in cateva localitati....din Vaslui.

Are iz de revoltă toata treaba ... sună ceva de genul "Azi în Timişoara mâine în toată ţara".
Le plâng de milă guvernanţilor, ... n-a făcut faţă Ceauşescu mulţimii, cu poliţia şi securitatea de partea lui, da mite agaricii ăştia de guvernanți, ... parcă îi văd ca nu mai ştiu pe unde să se ascundă dacă, doamne fereşte, dă oala în foc.

PS. Chiar am încercat să-l sun pe Teiu ... şi are dreptate, nu are semnal. De obicei acasa şi la stupină a avut tot timpul semnal.
... ? ... ? ... ? ... ? ... ? ...
O fi plecat în pastoral ? ... de-acuma ?

TEIULE ... DĂ TE ROG UN SEMN DACĂ ESTI TEAFĂR !

Stai linistit . Sunt eu paranoic ... si pe jandarmi ii iubesc doar unii dintre ei sunt ucenicii mei. :lol:
teinegru64

Mesajde Closcutz » 08 Dec 2013, 06:20

Sunt revoltat si furios pentru batjocura ce trebuie s-o indure localnicii din Pungesti din cauza politicienilor corupti si a statului politienesc. Alde Pontica au castigat alegerile mizand pe dezamagirea generala fata de sleahta din vechea guvernare, dar si cu cateva minciuni ordinare: interzicerea exploatarii gazelor de sist, anularea taxei de prima inmatriculare si restituirea ei treptata tuturor celor obligati s-o plateasca in trecut, multe alte gogosi. Ne meritam soarta. Toata clasa politica e o cloaca. Bietii oameni din Pungesti. Vom urma cei din Dobrogea nu peste multa vreme...
Closcutz

Mesajde Closcutz » 08 Dec 2013, 06:39

E strigator la cer ca nu se tine cont de parerea si dorinta localnicilor. Bietii oameni nu vor avea nimic de castigat de pe urma exploatarilor(cred ca si-au dat toti seama ca nu vor fi locuri de munca pentru localnici), iar daca va fi vorba de poluare si efectele ei, nu guvernantii care ne-au mintit le vor suporta, asa cum ar fi corect, ci tot cei din vecinatatea exploatarilor.
Closcutz

Mesajde teinegru64 » 08 Dec 2013, 07:44

La Vaslui am impresia ca au reusit sa il corupa si pe Stefan cel Mare.Voi il aveti pe Ovidiu care are altfel de sange. :D
teinegru64

Mesajde LUCIAN AVRAM » 08 Dec 2013, 19:30

http://bambuser.com/v/4165221
azi dimineata la Armasoaia , sat vecin cu Silistea :x
LUCIAN AVRAM

Mesajde LUCIAN AVRAM » 08 Dec 2013, 20:28

http://stareanatiunii.com/nemernicia-ja ... imita.html

si uite asa s-au rezolvat toate problemele :x
LUCIAN AVRAM

Mesajde gerulla77 » 08 Dec 2013, 21:06

Ma mananca sa nu-mi vad de treaba mea.Nu sunt din Moldova dar eu vad lucrurile un pic invers.Acum continui o discutie pe care o port cu fi-mea din vara.Ne vaitam ca in tara noastra nu se mai respecta autoritatile pt. ca sunt corupte si nu reprezinta interesele cetatenilor.Totusi aceste autoritati sunt alese de cei care au fost votati deci sunt LEGALE si conform legilor democratiei trebuiesc respectate.Una la mana,doi la mana:toate bogatiile din subsolul patriei apartin intregului popor,ceea ce inseamna ca sunt administrate de autoritati in mod LEGAL.Trei la mana,vrem sa fim capitalisti si sa ni se respecte proprietatea dar protestatarii sunt cainati ca atunci cand au rupt gardurile proprietatate particulara au fost incinsi de jandarmi.Patru la mana, vrem ca strainii sa ne respecte ca suntem corecti atunci cand incheiem un contract (nu discut cat de corect este) dar am vrea ca atunci cand unora nu le conving termenii contractului sa-l poata impiedica in desfasurare fara nici o consecinta.Cinci la mana,de cand nea Gheorghe si tata Floarea sunt asa ecologisti incat se bat cu jandarmii in parte?Deci parerea mea este ca protestatari nu respecta LEGEA (au dreptate sa protesteze dar in mod organizat si pasnic) si acolo sunt si niste interese subterane care inflameaza spiritele. :roll:
gerulla77

AnteriorUrmătorul

Înapoi la CAFENEA - DISCUTII DESPRE ORICE