lucky5strike scrie:D
Procentul ar trebui insa sa fie integral, folosind Nicot.
csaa scrie:NU se poate ca, inainte de orfanizare cu sapte zile, sa izolezi matca pe trei rame si cand o iei din stup o iei cu tot cu ramele alea trei?
Nici nu blochezi matca, ai siguranta ca nu iti mai ramane in stup puiet necapacit iar familia orfanizata e destul de puternica.
Zic si eu, acu' nu dati cu pietre, dati cu parerea.
italianu scrie:...Nu stiu daca numele de Poletti it spune ceva,da nu cred,da io am INVATAT de la el ,cam tot ce stiu....
csaa scrie:NU se poate ca, inainte de orfanizare cu sapte zile, sa izolezi matca pe trei rame si cand o iei din stup o iei cu tot cu ramele alea trei?
Nici nu blochezi matca, ai siguranta ca nu iti mai ramane in stup puiet necapacit iar familia orfanizata e destul de puternica.
proapis13 scrie:italianu scrie:...Nu stiu daca numele de Poletti it spune ceva,da nu cred,da io am INVATAT de la el ,cam tot ce stiu....
La care dintre frati ai lucrat??
salve
giovanni scrie:
La ora asta la STĂPÂNII tăi in Italia (nu la tine) Reginele de acolo nu mai au puiet aici LA MINE au ponta SI ASTA in situaţia cand la Bucuresti se anunta -4 iar la Roma +14, si eu sunt sub munte.
Si pentru cultura ta TOATE ASTEA din muncă si selecţia mea personală.
giovanni scrie:
......am puiet la ora asta dar am si iernare uşoară,consum acceptabil si familii sănătoase si productive,eu ma multumesc cu atât,si blânde pe deasupra si neroitoare,are cineva mai bine?
kamy scrie:Ba sa prea poate dar daca o izolezi cu diafragma oarba si urdinis separat o sa fie negru de albina mai ceva ca copsa mica pe vremea cand se producea renumita festeala!
Poti organiza pe 2 compartimente in aceeasi lada sa ramana asa, dar tot timpul din compartimentul orfanizat va migra albina catre cel cu matca pana la roire sau pierderea matcii ,recomand sa muti totusi matca cu e rame dca vrei s-o pastrezi!
Trantorul@ scrie:giovanni scrie:
are cineva mai bine?
![]()
![]()
![]()
Spor in continuare la selectie.
Trantorul@ scrie:giovanni scrie:
La ora asta la STĂPÂNII tăi in Italia (nu la tine) Reginele de acolo nu mai au puiet aici LA MINE au ponta SI ASTA in situaţia cand la Bucuresti se anunta -4 iar la Roma +14, si eu sunt sub munte.
Si pentru cultura ta TOATE ASTEA din muncă si selecţia mea personală.giovanni scrie:
......am puiet la ora asta dar am si iernare uşoară,consum acceptabil si familii sănătoase si productive,eu ma multumesc cu atât,si blânde pe deasupra si neroitoare,are cineva mai bine?
![]()
![]()
![]()
Care selectie ??? Cum sa te lauzi si sa te bucuri ca ai la ora asta puiet in familii in Romania indiferent de puterea familiei si de zona ? ( la selectia asta cu puiet acum si cum se lauda unii ca au parte de o iernare usoara , daca vine o iarna adevarata si nu aveti zbor de curatire peste 130 de zile puteti uita ca ati avut familii de albine!)
La selectie stau unii mult mai bine ca altii care se lauda pe aici da stau in banca lor si bine fac .
Spor in continuare la selectie.
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 3 vizitatori