mihai33 scrie:Fiind primul an in cresterea intensiva de matci, am cateva neclaritati, undeva gresesc si nu imi pot da seama unde, si din acest motiv pierd in jur la 100 de regine imperecheate lunar...
Raspunsul tot la o ciorba de burta va veni
mihai33 scrie:...80% din nucleii mei stau in plin soare, nu am alta varianta.
ignatov andrei scrie:Mihai, imi cer scuze, "n-am vazut padurea din cauza copacilor"!
La multi ani si din partea mea, sa ai grija de tine!
kamy scrie:Mihai spui ca nu recomanzi apideea daca nu ai comenzi ferme la matci,da-mi voie sa te contrazic oleaca!
Ce te opreste sa faci pe peretii fata spate ai lazilor niscai santuri de 5x5 mm cu circularul ,diafragma de pfl,nuclee pe cate 2 rame care sa poata fi organizat in aceeasi lada in care faci productie de miere,si de polen,cresterea ,matcilor,nucleu de imperechere daca-i faci urdinisuri in cele 4 vanturi,dar la o neajunseala poate fi o rezerva de matci foarte valabila si cu durata de funtionare de vara pana primavara urmatoare, sau strica in stupina 2 rame de puiet in plus?
No tomna de asta am facut io nuclee ewk si nuclee pe rama normala,in ewk pierderile sant nesemnificative cu o rama de musca populezi 4 nuclee,pe cand in 1/1 cu 2 rame populezi un nucleu sau cu una de puiet si una goala care-i tot un![]()
Am pus poze pa la nuclee pa undeva!
mihai33 scrie:....daca imi semneaza contractul de 400-500 de regine lunar raman, daca nu vand tot si ma intorc pe plaiurile noastre
Dila Daniel scrie:bine ai revenit Mihai!
...hai mai acomodeaza-te putin si treci la butonat...cu noutati!
kamy scrie:E mai lunguta perioada de crestere la macaronari cu cel putin 2 luni de zile!
Înapoi la PAGINI PERSONALE ! CINE SUNT EU ?
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 14 vizitatori